[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
a to peszek ;P na lampy polowałem już długo wiec nie mogłem dać za wygranąZULUS 28 pisze:chyba wiem jakie odblaski bo mnie wyminołeś
jak to mówią "diabeł tkwi w szczegółach" a szczegóły lubię najbardziej to taki mały akcencik który wyląduje na tylnej półce kij od razu został przeze mnie przerobiony bo skróciłem go aby sie mieścił na półkę oraz wypolerowałem na lustro piłeczka "I LOVE GOLF" oczywiście czarna żeby dobrze pasowała
do tego prawdopodobnie w następnym tyg klapa idzie do lakierni raz dlatego że zrezygnowałem po 6miesięcznej walce z poszukiwaniem us klapy i dlatego że poprzednia właścicielka "zrobiła" klapę na gładko, lecz robił to ktoś kto miał mega talent bo zamiast zaspawać nawrzucał szpachli i wszystko zaczęło pękać i odpadać :/ plan jest taki: wycieraczka zaspawana a znaczek wraca na miejsce a tu foto nieszczęśliwej klapy
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
bardzo w to wątpie bo jeśli chodzi o dostępność blaków a crazy to jest mega różnica. Wiadomo każdy pakuje jakieś rarytasy do swojego auta to jest jeden z dużych rarów.mastercinek pisze:to w sumie normalka... pół roku temu modne były "balack magic", dzisiaj "krejzi" a za pół roku każdy ori od CL będzie zakładał...
to napisz mi ile w Polsce ludzi ma takie lampy a ile np blacki nie mówię już o clarach czy innych wynalazkach z allegro_zakix_ pisze:Lampy fajne, ale jak tak dalej pójdzie to co drugie auto będzie mieć takie :p
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
no teraz jest różnica ale za pół roku już tak nie będzie... tak to funkcjonuje, jest rarytas toludzie kombinują i ściągają skąd się da. Rynek stopniowo się napełnia i produkt staje się bardziej dostępny i co za tym idzie mniej "rarytasowy". To jest najnormalniejsze zjawisko na świecienoname_conek pisze:bardzo w to wątpie bo jeśli chodzi o dostępność blaków a crazy to jest mega różnica
no i nie da się tego ukryć tak więcnoname_conek pisze:to jest jeden z dużych rarów