[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
a to peszek ;P na lampy polowałem już długo wiec nie mogłem dać za wygranąZULUS 28 pisze:chyba wiem jakie odblaski bo mnie wyminołeś

jak to mówią "diabeł tkwi w szczegółach" a szczegóły lubię najbardziej to taki mały akcencik który wyląduje na tylnej półce

do tego prawdopodobnie w następnym tyg klapa idzie do lakierni raz dlatego że zrezygnowałem po 6miesięcznej walce z poszukiwaniem us klapy i dlatego że poprzednia właścicielka "zrobiła" klapę na gładko, lecz robił to ktoś kto miał mega talent bo zamiast zaspawać nawrzucał szpachli i wszystko zaczęło pękać i odpadać :/ plan jest taki: wycieraczka zaspawana a znaczek wraca na miejsce

- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
bardzo w to wątpie bo jeśli chodzi o dostępność blaków a crazy to jest mega różnica. Wiadomo każdy pakuje jakieś rarytasy do swojego auta to jest jeden z dużych rarów.mastercinek pisze:to w sumie normalka... pół roku temu modne były "balack magic", dzisiaj "krejzi" a za pół roku każdy ori od CL będzie zakładał...
to napisz mi ile w Polsce ludzi ma takie lampy a ile np blacki_zakix_ pisze:Lampy fajne, ale jak tak dalej pójdzie to co drugie auto będzie mieć takie :p

- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
no teraz jest różnica ale za pół roku już tak nie będzie... tak to funkcjonuje, jest rarytas toludzie kombinują i ściągają skąd się da. Rynek stopniowo się napełnia i produkt staje się bardziej dostępny i co za tym idzie mniej "rarytasowy". To jest najnormalniejsze zjawisko na świecienoname_conek pisze:bardzo w to wątpie bo jeśli chodzi o dostępność blaków a crazy to jest mega różnica

no i nie da się tego ukryć tak więcnoname_conek pisze:to jest jeden z dużych rarów