w golfika jest włożone dużo pracy....więc szkoda go teraz oddać....rób swapa i glebe i zapomnij o sprzedaży

Moderator: G0 Karcio
jestem za.Wegiel, widzisz.....no i moze cie przekonamy zebys nie robil czegos czego pozniej bys zalowal. Zbieraj kasiorke i rob swapa...a napewno posypia sie wielkie brawa i gratulacje W koncu masz jednego z naladnijeszych golfikowmicab pisze:rób swapa i glebe i zapomnij o sprzedaży
No i (CENZURA) aukacja konczyla sie o 14 a o 9.00 rano dzownie do kolesia i mowi mi ze sprzedane :/ szkoda za pare dni zakladam Zimowki a Brock'i ida chyba na sprzedaz i poszukam moze jakis BBS'ow RS'y, RM'y lub cos ladnego, oczywiscie pojda w polerkeWegiel pisze:Juz mam upatrzone fele BBS RM 2 czesciowe ale zobaczymy za ile gosc bedzie chcial je sprzedac!
Gratuluję trafnego wyboru!Wegiel pisze:autko zostaje
no właśnie, wypadałoby, bo jeszcze komuś nagle zachce się go kupić i znowu będziesz miał dylematgrzaneczka997 pisze:Wegiel, zmien podpis w takim razie
jak pakować BBS to RS....RM nie wyglądają już tak imponującoWegiel pisze:No i (CENZURA) aukacja konczyla sie o 14 a o 9.00 rano dzownie do kolesia i mowi mi ze sprzedane :/ szkoda za pare dni zakladam Zimowki a Brock'i ida chyba na sprzedaz i poszukam moze jakis BBS'ow RS'y, RM'y lub cos ladnego, oczywiscie pojda w polerkeWegiel pisze:Juz mam upatrzone fele BBS RM 2 czesciowe ale zobaczymy za ile gosc bedzie chcial je sprzedac!a autko zostaje zaciskam pas i kase do skarbonki zobczymy ile przez zime odloze i na co bedze mnie stac! Ostatnio koles w SZ-N roil SWAPA do MK1 wsadzili VR6 z MKIV
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości