No jak nieTak jak aw napisał niema takiej możliwości po za tym chyba nie będziesz tak często przestawiał tego kąta wtrysku więc daruj sobie

Moderator: G0 Karcio
aw69 pisze: No jak nieCowboy chce zrobić taki myk zeby sobie pompą regulować kąt wtrysku z szoferki
podczas jazdy
no to koksu mucowboy pisze:no to golfik mozna powiedzieć sie juz dotarł przejechał 10 tys km po remoncie kapitalnym
Jakiegos innego dupowoza kupujesz, ze golf na weekendy?cowboy pisze:zapowiada sie ze auto na wiosne bedzie weekendowe, wiec albo sie sprzeda (w co nie wierze) albo bedą kolejne mody przy których regulowany z szoferki kąt wtrysku to pikuś
dokłądnie - ja mam podobne temp. według wskażnika.....maks jakie widziałem w lecie przy pałowaniu to 98....Furia pisze:U mnie na castrolu 10w40 w taka pogode jak byla do 10 stopni to olej dochodzil do temp 84 stopnie przy ostrym ciskaniu. Ponad 90 to chyba mialem jedynie w lato na miescie na starym ic
chyba wezme słuzbowego znowu z firmyJakiegos innego dupowoza kupujesz, ze golf na weekendy?
czyli golfik bedzie mocniej dlubniety?? celujesz w 200??cowboy pisze:chyba wezme słuzbowego znowu z firmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości