i to jest ten mniej rzucający się w oczy czerwony :green_fuck:noname_conek pisze:z daleka jeszcze jako tako wygląda
[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a pisalem ci ze bedzie lipa piasek to kupa....zwyklym polgritem to jechali....jakby piaskowali pylem szklanym to napewno by tak nie bylo wkoncu to nie stal , a wiadomo aluminium mieciutkie jest....noname_conek pisze:malowanie proszkowe nie pokryło wżer które zostały po piaskowaniu
never ending story
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
no tak własnie zrobili tylko że po nałożeniu proszku wszytsko było ładnie ale podczas wypalania wyszo jak wyszło. bede ściągał lakier, tona papieru i będe robił je od nowaemilson pisze:no widocznie tutaj sie nie popisali....zaraz po piaskowaniu pomalowali i wsio poszli na latwizne troszke...wolalbym to dobrze zmatowac i dopiero pomalowac prozkowo
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
hee zajmnie ci to z 2 tygodnie zanim to wyszlifujesz do zera
moze lepiej oddaj to do piaskowania jeszcze raz zeby pozbyć sie koloru potem tylko troche papierkiem i juz
ale powiedz gamonia w piaskarni ze ma być piaskowane drobnym piaskiem czy tam "mączka" a nie głazami
efekt bedzie nawet nie najgorszy bynajmniej tak mi sie wydaje
moze lepiej oddaj to do piaskowania jeszcze raz zeby pozbyć sie koloru potem tylko troche papierkiem i juz
ale powiedz gamonia w piaskarni ze ma być piaskowane drobnym piaskiem czy tam "mączka" a nie głazami
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tutaj nawet maka nie pomorze piaskowali to polgritem scierniwem z szlaki hutniczejbeny841 pisze:ale powiedz gamonia w piaskarni ze ma być piaskowane drobnym piaskiem czy tam "mączka" a nie głazami
wiem bo w mojej pracy tez jest piaskarka i takim czyms jada (chociaz i moze ta maka by sie dalo z polgritu ale napewno na mniejszym cisnieniu jak piaskuja na 7 atmosfer to napewno wyplucze )
jedynie wyjscie to wypiaskowac to włoknem (pylem) szklanym zdziera podklad i nie odzialowuje za mocno na aluminium
bo ci z piaskownicy napewno wala non stop zwykla stal i dlatego tak wyszlo:)
never ending story
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
narazie odpoczywają na strychu może same sie zrobią a tak na poważnie to nic jeszcze nie robiłem szukam ludzi którzy malują proszkowo i chce sie dowiedzieć kilka rzeczy myślę ze w połowie kwietnia wylądują juz na aucie.vwosiu pisze:noname_conek, i na jakim etapie są felgi
cicho bo sie wyda :green_fuck:vwosiu pisze:poza tym gratki te nowe odblaski będa dużo lepsze od obecnych :green_fuck: