GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
juz skończyłem na dzisiaj. Oczywiście jazda prórze, że auto zupełnie inaczej śmigabna się odbyło, pomimo tego, że jeszcze pare rzeczy trzeba pozmieniać, łącznie z kolektorem dolotowym, ponieważ ślimak od strony gorącej okazał się na tyle duży, że nie mieści się przepustnica. ALe pomijając te małe niedogodności przetoczyłem się delitaknie po osiedlu. Powiem szczerze, że auto zupełnie inaczej jeździ. Ono teraz poprostu lata! Turbina bardzo szybko osiąga max doładowanie, przez chwile było nawet 1,2 bara, przy lekko wciśniętym pedale gazu ( naprawde raptem musnąłem). Jestm w głębokim szoku. Nie moge się doczekać aż zrobie wysztko na gotowo i wystoje Śliwke.
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak to mowia "apetyt rośnie w miarę jedzenia"andrew19_86 pisze:to teraz będzie 300+?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
na dzisiaj tak, wykonalem kolejne jazdy próbne. Narazie nie moge za bardzo smigać, bo paliwa brakuje, auto zupełnie inaczej jeździ, turbina pompuje od dołu i czuć, że sucho się robi. W pon skróce kolektor, we wtorek powinienem go wystroić bo mam mieć wydajniejsze wtryski ( jak dobrze pójdzie ). Z tego co zauważyłem to nic nie cieknie, nie kopci się jak na poprzedniej turbince. Jestem w wielkim szoku jakie dźwięki wydaje z siebie ta turbospręźarka, normalnie poezja!!
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ja nie mogę się doczekać ja na żywo zobaczę tego potwora
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.