jasna paua, srebrny niech się schowaKonradzikIV pisze:ma być jak nówka
MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV - ROTA 4 x 9.5 J NOWE FOTKI
coooo się tutaj dzieje...
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no i coś się ruszyło w końcu
zamówione sprężyny i dystanse na tył dojechały już do mnie więc auto usiądzie niżej i będzie delikatnie szerzej. Doszedł też zestaw hebli na przód, wybór padł na EBC TURBO GROOVE + RED STUFFY, to taki przejściowy zestaw - docelowo ma być 6 tłoczków...
teraz cały czas praca, od środy Worthersee Tour więc chwilę trzeba będzie poczekać na jakieś fotki.
było też jakieś tam dokładniejsze mycie, ale potrzebna jest profi sesja u jakiegoś detailera
i na koniec pozbyłem się oznaczeń z klapy
zamówione sprężyny i dystanse na tył dojechały już do mnie więc auto usiądzie niżej i będzie delikatnie szerzej. Doszedł też zestaw hebli na przód, wybór padł na EBC TURBO GROOVE + RED STUFFY, to taki przejściowy zestaw - docelowo ma być 6 tłoczków...
teraz cały czas praca, od środy Worthersee Tour więc chwilę trzeba będzie poczekać na jakieś fotki.
było też jakieś tam dokładniejsze mycie, ale potrzebna jest profi sesja u jakiegoś detailera
i na koniec pozbyłem się oznaczeń z klapy
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
najgorsze jakie mogłeś wybraćKonradzikIV pisze:EBC TURBO GROOVE + RED STUFFY
musze oblookać jakie efekty wyszły po glinkowaniu, może i u mnie by to coś poprawiło sytuację, aż chyba w końcu założę temat
robi robote będzie dużo szerszy tył ? niż wcześniej miałeś ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=357983" onclick="window.open(this.href);return false; <---- moje czerwone MK3 <--- Projekt CHESTERFILD
heble ok - tylko ciekawe czy dasz radę zagrzać taki klocekKonradzikIV pisze:RED STUFFY
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wreszcie jakiś update Konrad Jaki idzie umawianie się z detailer'ami?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tak naprawdę dopiero po właściwym obniżeniu będzie wiadomo jaki dystans jest potrzebny...djchester pisze:robi robote będzie dużo szerszy tył ? niż wcześniej miałeś ?
te co kupiłem to 25 mm - zobaczymy jak to będzie wyglądało.
dziękiPELE pisze:Witamy w projektach
Miejsce w projektach jak najbardziej zasłużone
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
zaraz zaraz jakie projekty ,golf seria i jeszcze sterczy jak koza
We wtorek trzeba coś wreszcie ustawić jak należy
We wtorek trzeba coś wreszcie ustawić jak należy
To jest to
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
Tak jak gluszcz, pisze, projekty to dostałeś chyba na kredyt . Ale pewnie coś tam jeszcze wymodzisz. Ja czekam na posadzenie dupki. I jakąś konkretną sesję co by pokazała prawdziwe oblicze tej ery. Powodzenia Krakus
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Szkoda że kawałek drogi do krakowa, co prawda do detailera jeszcze sporo mi brakuje ale chetnie popracowałbym nad Twoją furą eh nigdy nie widziałem R'ki na żywo...