MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
MK IV R32 by Daniel1d
daniel1d,
Ja z kolei chciałbym zapytać, jak Ty te zegary przymocowałeś w tamtym aucie na kolumnie kierownicy, że 3 się zmieściły. Czy jest jakieś gotowe rozwiązanie do kupienia (podstawka)?
Dzięki.
W Stoku, chłopaki by tam założyli coś takiego do klekota bo jakbym do Łosic jechał to bym po drodze zajechał??
Ja z kolei chciałbym zapytać, jak Ty te zegary przymocowałeś w tamtym aucie na kolumnie kierownicy, że 3 się zmieściły. Czy jest jakieś gotowe rozwiązanie do kupienia (podstawka)?
Dzięki.
W Stoku, chłopaki by tam założyli coś takiego do klekota bo jakbym do Łosic jechał to bym po drodze zajechał??
MK IV R32 by Daniel1d
Zegary były na trytyki spięte http://allegro.pl/opaski-zaciskowe-tryt ... 53562.html" onclick="window.open(this.href);return false;Ral1n pisze:Ja z kolei chciałbym zapytać, jak Ty te zegary przymocowałeś w tamtym aucie na kolumnie kierownicy, że 3 się zmieściły. Czy jest jakieś gotowe rozwiązanie do kupienia (podstawka)?
Pewnie tak.Ral1n pisze:W Stoku, chłopaki by tam założyli coś takiego do klekota bo jakbym do Łosic jechał to bym po drodze zajechał??
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
pewnie już stroją
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK IV R32 by Daniel1d
No właśnie Danieeeel codziennie wchodzę z nadzieją opisu jakiegoś nowego moda a tu ciiisza ;D
MK IV R32 by Daniel1d
Jeszcze turbo nie przyszło z USA, może na wiosnę wjedzie na warsztat.
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
daniel1d,mamy marzec wiosna coraz blizej czekam na info o eRcedaniel1d pisze:może na wiosnę wjedzie na warsztat.
MK IV R32 by Daniel1d
gratki eRki
nie czytałem całości ale te felgi to ori ? wyglądaja podobnie do tych z S4B5, które sa mega cieżki chyba 10 kg sztuka
jaki model masz TIAL-a 38 czy 44
nie czytałem całości ale te felgi to ori ? wyglądaja podobnie do tych z S4B5, które sa mega cieżki chyba 10 kg sztuka
jaki model masz TIAL-a 38 czy 44
MK IV R32 by Daniel1d
Felgi oryginalne od S4, w porównaniu do oryginalnych od R32 to ciężkie nie są bo tamte ważą 14kg sztuka..Oryginalne leżą już pomalowane w czarnym metalikucowboy pisze:nie czytałem całości ale te felgi to ori ? wyglądaja podobnie do tych z S4B5, które sa mega cieżki chyba 10 kg sztuka
38 bo większych niema z tą flanszą.cowboy pisze:jaki model masz TIAL-a 38 czy 44
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
no własnie tak myslałem że to te... przydałby sie jakiś lekki BBS ca 8kg, najlepiej LM najładniejsza felga na swiecie, tylko sporo kosztujedaniel1d pisze:Felgi oryginalne od S4
teraz juz zajarzyłem że 17 z S4 masz jako zimówki
o nawet nie wiedziałem, ja zakupiłem do siebie 44 z V-clampem, wygodniej sie instalujedaniel1d pisze:38 bo większych niema z tą flanszą.
z kolei jak masz kolektor zeliwny pod tą flanszę to i tak najlepszy wybór, przy GT35 spokojnie ten TIAL wyrobi
MK IV R32 by Daniel1d
doładowań poniżej 1bara nie będzie więc powinien dać radę.cowboy pisze:z kolei jak masz kolektor zeliwny pod tą flanszę to i tak najlepszy wybór, przy GT35 spokojnie ten TIAL wyrobi
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
no to czekamy na rozpoczęcie prac
p.s czarne erki sa mega , bo sam takie mam
p.s czarne erki sa mega , bo sam takie mam
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=339337
MK IV R32 by Daniel1d
Widziany, na żywo w doborowej obsadzie (subaru itp. ) . Przerejestrowany już , jak sadze i pierwsze "mody" jak najbardziej na plus (znaczki).
Czekam na postępy (jak wszyscy z reszta :p ).
PS: wnętrze piękne
Pozdro
Czekam na postępy (jak wszyscy z reszta :p ).
PS: wnętrze piękne
Pozdro
ex: MK4 245 km/460nm