teraz jak dotrzesz to będzie jak nowo narodzony
najlepiej podobał mi sie twój nowy wałek shrick-a i nowy regulator
Moderator: G0 Karcio
to Borys wklejał na forum z rok temu albo dalejbeny841 pisze:najlepiej podobał mi sie twój nowy wałek shrick-a i nowy regulatorw jakim kiosku to kupiłeś :green_fuck:
no przygoda to mało powiedziane... myslę że Hemp miał w pewnym momencie juz dośćbeny841 pisze:dawno tu nie byłem a takie przygody miałeś.

czy warto pakować sie w te poliuretany ?
Adamm niech sie wypowie on jezdzi na zestawie poluretanowBolo GTI pisze:Sam mam to w sumie na oku, pewnie trwalsze to niz to co kupisz w motoryzacyjnym.. Moze ktos madry podpowie nam czy warto..

mam taki zestaw z bilsteinami b6/b8 i springami h&r i auto mogloby byc twardszelolo_golf pisze:Podobno twardo jest..
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
no ja bym z tego zestawu potrzebował tylko dwie skrajne paczkizaprzal pisze:drugi raz zastanowilbym sie nad czyms takim:
http://cgi.ebay.com/ebaym...sspagenameZWDVW
mnie tam nie potrzebne juz twardsze tylko bez stuków, luzów i porządnie zrobionezaprzal pisze:mam taki zestaw z bilsteinami b6/b8 i springami h&r i auto mogloby byc twardsze
Adamm polecił mi własnie te co podałemMatijas pisze:Adamm niech sie wypowie on jezdzi na zestawie poluretanow

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości