Moderator: G0 Karcio
popieram pomysł do tego środek zderzaka an czarno i mój ideałszparak pisze:Grill będę pewno robił grafitowy i czarne znaczki.
To ostatni zlot?borek81 pisze:Może na Worthersee sie razem wybierzemy swoimi pudełkami...???
Nie no pierwszy w roku 2013maj0nez pisze:To ostatni zlot?borek81 pisze:Może na Worthersee sie razem wybierzemy swoimi pudełkami...???
Może i by się udało, ale nie wiem czy do tego czasu zrobię Rallye.borek81 pisze:Może na Worthersee sie razem wybierzemy swoimi pudełkami...???
Słyszałem o którejś imprezie takiej dużej, że ostatnia. Coś pomyliłem.borek81 pisze:Nie no pierwszy w roku 2013maj0nez pisze:To ostatni zlot?borek81 pisze:Może na Worthersee sie razem wybierzemy swoimi pudełkami...???
2013 ma być ostatnią imprezą, ale tą imprezę tworzą ludzie i nawet jak się skończy to będzemy tam pielgrzymowaćBARANMC1 pisze:maj0nez, nie pomyliłeś , wsee miało już nie być w zeszłym roku ,ale zmienili zdanie
jaki może być w ori rm 6,5j16vg60 pisze:jaki rozmiar
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości