masz racje nie znasz sieRafalek114 pisze:Ale ja sie nie znam wiec moge sie mylic
a autko juz pewnie w serii ładnie lata ale chyba nie robi na tobie wrażenia co daniel?:)
Moderator: G0 Karcio
masz racje nie znasz sieRafalek114 pisze:Ale ja sie nie znam wiec moge sie mylic
autko nie jest juz seryjne:) z tego co Daniel1d pisze to wydech już był modzony;)arturkw pisze:autko juz pewnie w serii ładnie lata
wrażenia wielkiego nie robi ale ogólnie jako dupowóz do codziennego przemieszczenia po mieście to nie jest złearturkw pisze:a autko juz pewnie w serii ładnie lata ale chyba nie robi na tobie wrażenia co daniel?:)
Nic nie jest modzone,tylko jeden przewód jest zdjęty.M_ziPL pisze: autko nie jest juz seryjne:) z tego co Daniel1d pisze to wydech już był modzony;)
U mnie była w normie czyli 90 stopni.Łuki15 pisze:Daniel mam pytanko co do poprzedniego golfika w serii. Wiem że od tego są inne działy ale pragnę zasięgnąć rady posiadacza takiego pojazdu. Do jakich wartości dochodziła Ci temperatura silnika? W moim v6 temperatura czasami rośnie do 115/120 stopni i dopiero się wentylator załącza. Elektronik powiedział żeby się tym nie przejmować bo te silniki tak mogą mieć. Mimo to niepokoi mnie to.
A po co?Rokoś pisze:daniel1d, czy myslales wlozyc do uturbionego r32 skrzynie od r36 ?
Jak by samochód miał zostać w serii to czemu nie,a tak to potem mogą być problemy z elektroniką jak wejdzie vems..A co masz taką do sprzedania czy w swoim maszgluszcz pisze:ale dsg włozysz jak trafisz kompletną z elektroniką ?
Co do wagi to ważyłem go ostatnio i wyszło 1470kg z małą ilością paliwa i na zimowych kołach które są lżejsze.gluszcz pisze: bez podnoszenia mocy i zbijania wagi kilka dziesiątych sec. można urwać
u mnie też 90 i stoi w miejscuŁuki15 pisze:Daniel mam pytanko co do poprzedniego golfika w serii. Wiem że od tego są inne działy ale pragnę zasięgnąć rady posiadacza takiego pojazdu. Do jakich wartości dochodziła Ci temperatura silnika? W moim v6 temperatura czasami rośnie do 115/120 stopni i dopiero się wentylator załącza. Elektronik powiedział żeby się tym nie przejmować bo te silniki tak mogą mieć. Mimo to niepokoi mnie to.
doszły mnie słuchy że pewna firma oferowała komuś taki swap dsg w R i auto miało jeździć na T..daniel1d pisze:Jak by samochód miał zostać w serii to czemu nie,a tak to potem mogą być problemy z elektroniką jak wejdzie vems..A co masz taką do sprzedania czy w swoim mas
no 4 motion waży swoje kg....choc moja ośka arl ważyła tez koło 1400 kg /nie pamietam jak było ważone/daniel1d pisze:Co do wagi to ważyłem go ostatnio i wyszło 1470kg z małą ilością paliwa i na zimowych kołach które są lżejsze.
ciekawe jaki to koszt.gluszcz pisze:doszły mnie słuchy że pewna firma oferowała komuś taki swap dsg w R i auto miało jeździć na T..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości