Rewelacyjnie ci to wychodzi Polerka i te BBS'y ...brak słów poprostunoname_conek pisze:powoli zabrałem sie za polerkę rantów jeden już wstępnie zrobiony ;]
Fajne fotki. Szczególnie z samolotem i koparka
Moderator: G0 Karcio
daje po oczach ale jest ok i tak ma być tylko jak wspomniales odcien deczko sciemnićnoname_conek pisze:Co o tym myślicie?
zostan przy tym nie mieszaj już sobie w głowieMaciek23 pisze:A poza tym przekonales mnie ze na zolto u siebie musze miec srodki
noname_conek pisze:a wiec juz 4 ranty sa spolerowane
oczywiście nie obyło sie bez szkód bo 2 śrubki zostały popsute i teraz muszę szukać gdzie takie można kupić [jak ktoś wie to będę wdzięczny za info ] do tego postanowiłem wypolerować środki i tu kolejna porażka bo powłoka lakiernicza nie chce zejść z całości próbowałem nakładać 4 razy na 30 min scansol i nic prawie nie ściągnął papierem ściernym tez nic prawie nie schodzi, robiłem je na wszystkie sposoby :/ nakładałem na długi/krótki czas, cienkie/grube warstwy itp nawet próbowałem preparatów innej firmy o podobnych właściwościach i nie dało rady tego zdjąć :/ gdybym to papierem ściągał to musiałbym mieć dużo arkuszy bo zaraz papier sie zaklejał i nadawał sie do śmieci :/ ogólnie przy jednym środku spędziłem ponad 6h tak wygląda teraz...
[url=http://images43.fotosik.pl/78/f01ddaa7c0d5c76am.jpg]Obrazek[/URL]
wieć postanowiłem oddać środki do piaskowania i zobaczymy co z tego wyjdzie jak będzie sie dało już dobrze spolerować to całe będą w polerką a jeśli sie nie uda pomalowane zostaną na czerwono [ i takie podglądowe foto VT [ troszkę jaśniej wyszło docolowo ma byc pod kolor znaczka i pasków] jak to będzie mniej więcej wyglądać poniżej] Co o tym myślicie? bo u nikogo jeszcze tak nie widziałem i myślę że na żywo może fajnie to wyglądać.
Osobiście na początek wolałbym je całe w polerkę na ten sezon a na następny z czerwonymi środkami bo nie chce zmieniać felg bo bardzo mi sie one podobają na tym aucie, tylko co sezon innym wydaniu
[url=http://images38.fotosik.pl/74/712fda865bfdb0f3med.jpg]Obrazek[/URL]
hehe miło słyszeć dziękidjtomek pisze:oto przykład auta, które w wersji zimowej bije na głowe wiele aut w setupie letnim !!! naprawde super wygląda !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości