juz mniewiecej wiem co moze byc... czujnik polozenia walu korbowego... tzn problem wystepowal juz przed strojeniem w trakcie strojenia tez okazal sie problem z zaploem... przy doladowanie czasami nadle jechal na 2 garach (pierwsze co to sprawdzilimy swiece(ale sa nowe) pozniej kable, wiedzilem ze sa do wymiany wiec pojechalem kupic nowe... ostaecznie zplon byl przesawione i ustawili mi na punkt 0 (zero) i zaczeli od nowa i sie polepszylo ale czasami odczuwam wlasnie ze nieraz szrpnie jakby iskra nie zaskakiwala albo cos takiego... jutro jade jade do nich... juz dzwonilem tzn ojciec i uprzedzil ich ze jutro jestesmy i ma byc miejsce i zlikwidowanie usterek i dopracowanie mapy ostatcznie (aha mysle ze niebedzie problemu z tym bo ja im nie zplacilem calosci odrazu powiedzialem ze auto bedzie wystrojone na pikus to dostana reszte hehe niema latwo bo inaczej to bym sie pewnie nie doprosil i nie doczekal)... tzn oni mi juz mowili ze sa problemy z zaplonem jakies, ale odebralem auto powiedzialem ze pojezdze troche po miescie i zobacze jak bedzie sie zachowywac itp i przyjade za pare dni na poprawienie usterek i dopracoanie mapy... juz z gory powiedzieli ze mapa jeszcze iejest do konca dopracowana na pikus wiec zebym troche pojezdzil i przyjechal to zrobia juz mape do 0,8bara i jest jeszcze do zmodernizowania... takze jutro zobaczymy co i jak to bedzie...
[ Dodano: 23 Lip 2008 01:00 ]
oo znalazlem temat kolegi o tych samych obiajawch...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... 2f#2100975
tzn kurde jemu odpalal po jakim czasie tak jak mi a nagle wogule niechcial to ja sie juz nie ruszam daleko od domu bo jeszcze gdzies stane na skrzyzowaniu :green_fuck:
Kenajto co

po wakacjach jakis sprint na 400m? hmm czemu po wakacjach, bo 2 wrzesnia wracam dopiero z wakacji a przed wylotem mysle ze jeszcze przynajmniej ja sie nie ogarne zeby golfik byl na pikus a widze ze ty cos modzisz to tez pewnie bedziesz potrzebowal troche free time

Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 01:23 przez
MiChAoS, łącznie zmieniany 3 razy.