MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja jak odebrałem swoje auto z kreatora to w ogóle nie chciało samo zapalać , musiałem przy przekręceniu kluczyka dodać gazu i po zapaleniu trzymać około 2000 tys obr aż silnik się nagrzeje czyli około 10-15 min ( jeszcze zimno było )
A problem tkwił w tym że wystarczyło ustawić lepiej zapłon ( oni albo nie pomyśleli albo jużim się nie chciało grzebać )
Teraz jest wszystko ok, odpala bez zarzutu / a u Ciebie nie mam pojęcia co może być , jedź do nich i się ich zapytaj co to może być
A problem tkwił w tym że wystarczyło ustawić lepiej zapłon ( oni albo nie pomyśleli albo jużim się nie chciało grzebać )
Teraz jest wszystko ok, odpala bez zarzutu / a u Ciebie nie mam pojęcia co może być , jedź do nich i się ich zapytaj co to może być
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
juz mniewiecej wiem co moze byc... czujnik polozenia walu korbowego... tzn problem wystepowal juz przed strojeniem w trakcie strojenia tez okazal sie problem z zaploem... przy doladowanie czasami nadle jechal na 2 garach (pierwsze co to sprawdzilimy swiece(ale sa nowe) pozniej kable, wiedzilem ze sa do wymiany wiec pojechalem kupic nowe... ostaecznie zplon byl przesawione i ustawili mi na punkt 0 (zero) i zaczeli od nowa i sie polepszylo ale czasami odczuwam wlasnie ze nieraz szrpnie jakby iskra nie zaskakiwala albo cos takiego... jutro jade jade do nich... juz dzwonilem tzn ojciec i uprzedzil ich ze jutro jestesmy i ma byc miejsce i zlikwidowanie usterek i dopracowanie mapy ostatcznie (aha mysle ze niebedzie problemu z tym bo ja im nie zplacilem calosci odrazu powiedzialem ze auto bedzie wystrojone na pikus to dostana reszte hehe niema latwo bo inaczej to bym sie pewnie nie doprosil i nie doczekal)... tzn oni mi juz mowili ze sa problemy z zaplonem jakies, ale odebralem auto powiedzialem ze pojezdze troche po miescie i zobacze jak bedzie sie zachowywac itp i przyjade za pare dni na poprawienie usterek i dopracoanie mapy... juz z gory powiedzieli ze mapa jeszcze iejest do konca dopracowana na pikus wiec zebym troche pojezdzil i przyjechal to zrobia juz mape do 0,8bara i jest jeszcze do zmodernizowania... takze jutro zobaczymy co i jak to bedzie...
[ Dodano: 23 Lip 2008 01:00 ]
oo znalazlem temat kolegi o tych samych obiajawch... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... 2f#2100975
tzn kurde jemu odpalal po jakim czasie tak jak mi a nagle wogule niechcial to ja sie juz nie ruszam daleko od domu bo jeszcze gdzies stane na skrzyzowaniu :green_fuck:
Kenajto co po wakacjach jakis sprint na 400m? hmm czemu po wakacjach, bo 2 wrzesnia wracam dopiero z wakacji a przed wylotem mysle ze jeszcze przynajmniej ja sie nie ogarne zeby golfik byl na pikus a widze ze ty cos modzisz to tez pewnie bedziesz potrzebowal troche free time
[ Dodano: 23 Lip 2008 01:00 ]
oo znalazlem temat kolegi o tych samych obiajawch... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... 2f#2100975
tzn kurde jemu odpalal po jakim czasie tak jak mi a nagle wogule niechcial to ja sie juz nie ruszam daleko od domu bo jeszcze gdzies stane na skrzyzowaniu :green_fuck:
Kenajto co po wakacjach jakis sprint na 400m? hmm czemu po wakacjach, bo 2 wrzesnia wracam dopiero z wakacji a przed wylotem mysle ze jeszcze przynajmniej ja sie nie ogarne zeby golfik byl na pikus a widze ze ty cos modzisz to tez pewnie bedziesz potrzebowal troche free time
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 01:23 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 3 razy.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ktos zaszalal w edytorze obrazu:) a propo wykresu troche dziwne..
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
djtom NIUTA NIUTA hehe
cowboy no troche sie rozni , a co do wyresu to jak mowilem niemam ze wzgelgow ze jeszcze nie hamowalem auta bo mi zlaczki i opaski strzelaja przy doladowaniu, dlatego musze pospawac i jade na hamonie... aha i glupi nie bylem calej sumi odemnie nie dostali dopiero jak bede mial auto na pikus doplace
Maciek23 dobre foty wyszly <ok>
kenaj hmm no dobra no cos tam bedzie mozna pomyslec, pojedziemy z rolowanego i z parteru
cowboy no troche sie rozni , a co do wyresu to jak mowilem niemam ze wzgelgow ze jeszcze nie hamowalem auta bo mi zlaczki i opaski strzelaja przy doladowaniu, dlatego musze pospawac i jade na hamonie... aha i glupi nie bylem calej sumi odemnie nie dostali dopiero jak bede mial auto na pikus doplace
kenaj hmm no dobra no cos tam bedzie mozna pomyslec, pojedziemy z rolowanego i z parteru
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 11:01 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
widzialem Twojego golfa na allegro na sprzedazMiChAoS pisze:djtom NIUTA NIUTA hehe
nawet pisalem Ci majla ile bys chcial za caly ten silnik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=185000&start=0
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
moze nie jestem w temacie ale jego golf nie byl chyba na allegro... byl mojej produkcji:) i prawda pisales:P
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT