Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan

Moderator: G0 Karcio
Lansiarz nie wysiadł żeby porozmawiać?Geno17 pisze:Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan
Ja już widziałem takiego Gallardo na zawodach.I wiesz co się stało? Dostał baty od Golfa,który zrobił w tym przejeżdzie 12.54.Takie czasy to kręci Złoś bez problemu,jak nie jest skacowany,ma dobry humor i nie szkoda mu "sprzętu"Geno17 pisze:Wczoraj na S8 pojawił się pomarańczowy Gallardo, jak wystrzelił od nawrotki, to przy końcu barierek miał już na bank powyżej 2 złotych. Zero uślizgu, zero mielenia, zero opóźnień, automat, no szatan
Jaro, ale tamten właściciel Lambo, dresów oraz złotego zegarka nie wiedział jak wystartować tym autem. On ruszał jak spod świateł z teściową na foteluRybak pisze:Ja już widziałem takiego Gallardo na zawodach.I wiesz co się stało? Dostał baty od Golfa,który zrobił w tym przejeżdzie 12.54.
Dobrze wiem,że Lambo ma procedurę startu,której kierownik nie ogarniał,owszem to auto robi szał,ale dopiero przy prędkości 160+zlos pisze:Tymczasem Lambo ma procedurę startu...
Dobre,nie znałemzlos pisze:Słoń idąc do rzeki przez sawannę wdepnął w mrowisko. Wkurzone mrówki z rozwalonego mrowiska ruszyły w pogoń za słoniem, ale tuż przed rzeką tylko jedna zdołała wdrapać się na słonia.
Słoń stoi w rzecze, na brzegu pierdyliard mrówek, na słoniu jedna mrówka. Cisza. Nagle z brzegu rozlega cieniutki głosik: "Helmut!!! Zatop sk....syna!"
Najłatwiej byłoby wypruć TONĘ z hakiem, wtedy obecna moc by styknęła. Ciekaw jestem tylko co zostałoby z golfaMatthewG pisze:Łatwiej i taniej będzie wypruć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości