Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
jejku dla mnie po raz kolejny powtarzam ideał Bory :)pod każdym względem...
jak się na negatywie jeździ?
jak się na negatywie jeździ?

http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Zaciski są seryjne więc nic z nim nie kombinuję jedynie odświeżyć mogę ale na czarno aby znikły i nie szpeciły ;D
theblues888, szczerze to do 100km/h na suchym nie czuć różnicy
ale potem + mokre to już trzeba ciągle o nim pamiętać bo można auto bokiem postawić.
theblues888, szczerze to do 100km/h na suchym nie czuć różnicy

- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
boje się tego jakoś... ale mimo to myśle o nich... jak by ktoś mi zabrał golfa założył i zobaczył to może bym sie przekonał.. jaki koszt takiego bajeru na tył ?

http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Bora ślicznie wygląda
Szacun za włożone w nią serce oraz kasiory
Robi robotę i koło ładnie się zgrało w polerce
Może i do mojej kiedyś zawita Air 

Moja VR6-ka: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p6607264" onclick="window.open(this.href);return false;

GranuL, ile km zrobiłeś na negatywie? Bardzo ścina opony? Bora jak dla mnie pełna profeska. Jest bardzo bardzo bardzo dobrze. A nawet lepiej
Jak bym mógł coś podsunąć, to na Twoim miejscu zajął bym się heblami. Bo taki projekt musi mieć konkret hebel wypełniający felgę
I nie jest to 312 mm 

Jak bym mógł coś podsunąć, to na Twoim miejscu zajął bym się heblami. Bo taki projekt musi mieć konkret hebel wypełniający felgę

theblues888, u mnie tyle co robocizna czyli 2piwa wypiłem i zrobiłem kumpel mnie asekurował
a podkładki i śruby pancerne z roboty ogarnąłem
miskieusz, Tak jadę na RCSM
DaroE39, polecam AIR fajna sprawa
patryk173, ile ? dokładnie ci nie powiem ale jak założyłem nowe opony i negatyw to po mieście może łącznie z 300km + 120kmów teraz na Culta narazie nie widzę śladów ścierania ale się zetrą
z tym się liczyłem ale przy naciągu i negatywie i tak wole mieć nówkę oponę i ja niszczyć niż kupić jakąś używkę i narażać się na jej zły stan itp..
Heble heheh każdy wie ile to kosztuje a jak wsadzać to od Porshe
więc spokojnie na nastepny sezon bo w tym ostro zaszalałem już
A dałem dziś to jest 27 czerwca auto do studia detailingu co by na zlocie się nie powstydzić

zapraszam
i dziękuję za głosy 
Wróciłem dziś z Raceismu i wszytko było fajnie tylko urwałem do końca dokładkę jak wracałem jakaś mała zwierzyna leżała rozjechana na drodze której nie zauważyłem i poszłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaa w ...
9godzin w jedną stronę. Do Wrocka piękna droga powrotna masakra ale są zalety - delektowanie się dźwiękiem auta

miskieusz, Tak jadę na RCSM
DaroE39, polecam AIR fajna sprawa
patryk173, ile ? dokładnie ci nie powiem ale jak założyłem nowe opony i negatyw to po mieście może łącznie z 300km + 120kmów teraz na Culta narazie nie widzę śladów ścierania ale się zetrą

Heble heheh każdy wie ile to kosztuje a jak wsadzać to od Porshe

A dałem dziś to jest 27 czerwca auto do studia detailingu co by na zlocie się nie powstydzić

zapraszam

Wróciłem dziś z Raceismu i wszytko było fajnie tylko urwałem do końca dokładkę jak wracałem jakaś mała zwierzyna leżała rozjechana na drodze której nie zauważyłem i poszłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaa w ...
9godzin w jedną stronę. Do Wrocka piękna droga powrotna masakra ale są zalety - delektowanie się dźwiękiem auta

Obejrzany na vw manii...kosa
Kogo czarna bora z czarnym ksenonem ?

Kogo czarna bora z czarnym ksenonem ?
Arka Barry
bixenon 
A tutaj miła nagroda od organizatorów VW mani
Auto TOP 5 Show & Shine

A tutaj miła nagroda od organizatorów VW mani

Auto TOP 5 Show & Shine

Borka oblukana na Evencie
Bardzo dobra furka, no i dzwięk też daje rade

Dzięki śliczne.
Stało się !!! Ludzi zaczynają kopiować moje patenty z auta długo oryginalny nie zostanie. Tradycyjnie juz u mnie w mieście człowiek który mnie hejtował cały rok robi taki sam zderzak jak mój tylny no żal na maksa
Stało się !!! Ludzi zaczynają kopiować moje patenty z auta długo oryginalny nie zostanie. Tradycyjnie juz u mnie w mieście człowiek który mnie hejtował cały rok robi taki sam zderzak jak mój tylny no żal na maksa