Itam..Patriic pisze:truckman, nomalnie ASZ albo ARL
Gnojownik to można wrzucić do auta, którym się porusza na co dzień..
Poza tym do tego auta pasuje tylko i wyłącznie mocna benzyna wydająca ładny dźwięk, więc jedynie 2,8; 3,2 lub 3,6
Moderator: G0 Karcio
Itam..Patriic pisze:truckman, nomalnie ASZ albo ARL
Dzieki KoJ@K! Milo bylo poznac i pogadac chwile Mimo tego jeszcze dluga droga do idealu jaki siedzi w glowieKoJ@K pisze:Ladny jest. i ten srodek bardzo sie podoba .
Patriic pisze:muszę stwierdzić, że auto jest zrobione mega! ale silnik to jakaś pomyłka... nie lepiej zmienic na mocniejszy albo wrzucic jakiegos TDI'ka?
Co do silnika spokojnie! Wszystko pomalu. Truckman ujal to idealnie, a GoNzO wstrzelil sie w sama 10! Marzeniem co do silnika jaki mialby siedziec w srodku bylo by wlasnie takie 1.8T z S3 z dodatkowym porzadkiem (CLEANEM) pod maska. Co do V-ki przyznaje, ze pieknie to "gada" zwlaszcza na podlubanym dolocie, wydechu, itp... ale serce sklania sie blizej Turbiniki. Bardziej realna opcja jest 1.8T w ubozszej wersji czyli seryjne 150-170KM w serii + drobne mody (in + KM) i porzadek pod maska. Co i kiedy wyjdzie zobaczymy. Napewno nastepnej wymiany rozrzadu czy tez jakiejs powazniejszej rzeczy nie mam zamiaru robic w tym silnikuGoNzO !!! pisze:A ja bym tu widział 1.8T z S3
wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widactruckman pisze:Wcaoraj ogladalem straty po sezonie i nadpalenia prawie nie widac wiec jest dobrze
Jednak płaski przód dość znacznie odstaje od reszty.. Brakuje tu tego wklęśnięcia..
Bo ogólnie to jest tak, że albo ktoś umie robić zdjęcia i wtedy auto ładnie wygląda na nich, albo nie umie ich robić i wtedy widać niedoróbki. A naprawdę dobrze zrobionych aut, w których zadbano o szczegóły wbrew pozorom nie ma aż tak dużodaniocrack pisze:wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widac
Dokladnie! Nawet auta typowo weekendowe i zlotowe maja jakies niedorobki. U mnie nie od dzis wiadomo, ze mam rysy po jakims "milosniku marki" i niestety dopiero na zywo strasznie rzuca sie to w oczy.Kamel pisze:Bo ogólnie to jest tak, że albo ktoś umie robić zdjęcia i wtedy auto ładnie wygląda na nich, albo nie umie ich robić i wtedy widać niedoróbki. A naprawdę dobrze zrobionych aut, w których zadbano o szczegóły wbrew pozorom nie ma aż tak dużo
Jeszcze nie. Na ta zime priorytetem bedzie w koncu malowanie bokow + pare poprawek na dawnych rzeczach. Trzeba to zrobic bo boje sie o te nadpalenia. Co do rys mialem pewnosc, ze tam nic nie wychodzilo przez 3 lata.daniocrack pisze:wlasnie sie zastnawialem czy sagano ogarnal nadpalenia i te rysy na tylnym blotniku bo na fotach nie widac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości