Skromność jest Twoją zaletą,ale teraz może zejść na dalszy planzlos pisze:Najszybsza? Szybka, owszem. Ale czy najszybsza? Wątpię

Moderator: G0 Karcio
Skromność jest Twoją zaletą,ale teraz może zejść na dalszy planzlos pisze:Najszybsza? Szybka, owszem. Ale czy najszybsza? Wątpię
Mati,życzyłbym każdemu z tego forum auta o takiej mocy jaką Ty masz w swojej erceMatthewG pisze: I znowu jestem wolny, ach róbcie sobie te duże turba ja się poddaję..
khem kem. ciszę przerywamMatthewG pisze:I ja chce być krejzolem, chłopacy nooo!
I na moje mody przyjdzie czas....(nastała cisza)
Super... W takim razie zwijam swój kram i znikam.zlos pisze:khem kem. ciszę przerywam
Po pierwsze jest inna pokrywa silnika,która zapewne tak nie tłumi,a po drugie w realu te cyk,cyk,cyk jest cichsze.Znam to z autopsjitruckman pisze:jak diesel na drugim filmie
Spoko,klekocze z deka na ssaniu jak się odpali zupełnie zimny motor no i wiadomo,po ostrym upalaniu.Jednak generalnie ten silnik naprawdę ma dużą kulturę pracytruckman pisze:Rybak, spoko, taki żarcik. Kolega ma V GTI i też jak odpalisz i podniesiesz maskę to klekocze, po prostu tak działa silnik i nie miałem nic złego na myśłi
bo ropą zalany, żeby mniej dymiłtruckman pisze:jak diesel na drugim filmie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości