ma się dobrze.
 ma się dobrze. 
Moderator: G0 Karcio

auto jest w Koszalinie ale posiada je Szczypior który kupił je od garegolapka666 pisze:jak to jest w koncu z nim? ja dalej widuje tego mk2 w koszalinie:/ albo myle je z innym mk2 z tego forum:/ swietnie sie prezentuje w ruchu

juz nieaktualne, juz wrocilidgray pisze:auto jest w Koszalinie ale posiada je Szczypior który kupił je od garego

, ale na zadnym nie zalezalo mi tak jak na bialym, dlatego jak tylko dowiedzialem sie,ze moze do mnie powrocic nie zastanawialem sie dlugo i zanabylem go po raz drugi
 , ale na zadnym nie zalezalo mi tak jak na bialym, dlatego jak tylko dowiedzialem sie,ze moze do mnie powrocic nie zastanawialem sie dlugo i zanabylem go po raz drugi   , moge dodac tylko to,iz ciesze sie ,ze po mnie autko zanabyl szczypior,ktory autko utrzymal w naprawde fajnym stanie
 , moge dodac tylko to,iz ciesze sie ,ze po mnie autko zanabyl szczypior,ktory autko utrzymal w naprawde fajnym stanie  za co wielkie dzieki
 za co wielkie dzieki   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości