obklej byle czym na czarno znaczek i zobaczysz ile to dajetruckman pisze:Była taka opcja przez 2 dni, jakoś mi nie podszedłszocik88 pisze:brakuje znaczka w czarnym macie, mam taki sam kolor autka i naprawde jest duża różnica oczywiscie na +

Moderator: G0 Karcio
nie muszę pisać, że kilka osób czeka na foty... ?truckman pisze:aaa, obrysy świecą, zderzak ma podkład i czeka LB5N
Niestety będziecie musieli poczekać, nie zrobiłem zdjęcia jak świecą, a teraz zderzak leży i schnie podkład, drobne poprawki, ostatnia warstwa podkładu i jutro myślę, że będzie można delektować się ukończonym zderzakiem, który niedzielę rano znajdzie się na samochodziesteniu4 pisze:nie muszę pisać, że kilka osób czeka na foty... ?
Na to właśnie liczęsteniu4 pisze:Słuchaj wrócisz do pozka i przez drogę syf z asfaltów zamaskuje Twoją robotę...
1 zatrzymanie za wyprzedzenie radiowozu i skręt bez kierunkowskazu...truckman pisze:steniu4, ile miałeś kontroli policyjnych z twoimi szybami?
Może dokładkiszczep pisze: ale jakoś czegoś mi tu brakuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości