MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
no zobaczymy, okaze sie co wyszlo... a ostatecznie golfik pojechal do niech bo juz chcialem jezdzic a coobcio cos tam strugal w garazu i niemial zbytnio czasu i stad Krator... no moje tez troche przestalo u nich ale raz bylem przesiedzialem u nich z pol dnia to maja taki ruch szczegolnie na hamowanie ze hamownia to prawie non stop chodzila a z tego co wiem to takie grubsze roboty typu strojenia zakaldanie T grzebanie przy silnikach to oni robia poza godzinami pracy bo nikt sie nie kreci i nie stoi nad glowa (chodz ja stalem nawet po godzinach hehe) stad troche trzeba poczekac, przynajmniej tak mi sie wydaje, a co do wykresow no to niewiem zobaczymy ile i co wyjdzie... sam jestem ciekaw...
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie kolega Janek ma rację, moje autko przestało grubo ponad miesiąc i ... nie byłem zbytnio zadowolony z ich pracy, wzięli ponad grubo 2000 tys , wykresu nie dostałem , ogólne zamieszanie wokół samochodu i w zakładzie
Teraz autko rozebrane , jest większe turbo i nowy IC rodem od IVECO , trzeba będzie tylko zestroić do kupy i powinno już jeździć .
Nie mniej jednak gratki za pomysł i wykonanie, jestem ciekaw ile na hamownii wypluje kucy , czekamy na wykres
Teraz autko rozebrane , jest większe turbo i nowy IC rodem od IVECO , trzeba będzie tylko zestroić do kupy i powinno już jeździć .
Nie mniej jednak gratki za pomysł i wykonanie, jestem ciekaw ile na hamownii wypluje kucy , czekamy na wykres
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
aha no ja narazie nie narzekam... posmigalem juz na 0,4 dzisiaj przy grzebaniu niechcacy przekrecilem kurek od mbc i sobie jade jade i co on tak zapier... wczesniej az tak nie bylo i krecil do konca a tutaj przy 5 cos przerywalo, dzwonie i sie okazalo ze mape zrobili narazie na 0,4 bara zebym wlasnie go nie podkrecal tylko pojezdzil troche na tym doladowaniu... a na zegarze wskazywalo 0,6 nawet troche ponad a ja sie juz denerwowalem ze cos sie popitolilo... ale juz sie umowilem na jutro bedzie nastepne strojenie na wiekszym doladowaniu i male poprawki przy mapie :green_fuck: skrecilem troche mbc pare przejazdow i juz jest ok kreci do konca
P.S mam tez taki maly- duzy, denerwujacy troche problem... a wiec przy zimnym silniuku golfik normlnie funkcjonuje, na cieplym tez tylko problem jest taki ze jak juz troche posmigam i zrobi sie cieplo pod maseczka to nagle niespodziewanie odcina zaplon jakby z kluczyka przekrecil, po probie odpalenia silnik kreci i niechce odpalic, wyciagne kluczyk odczekam hmm 2-3 min i odpala normalnie i jade dalej, i za jakis czas znowu zgasnie musze odczekac chwile i dopiero odpala... hmmm dziwne wydaje mi sie ze to immo traci jakis sygnal ale niewiem dzieje sie to dopiero jak troche pojezdze i silnik sie zagrzeje... co to moze byc? hmm chetnie bym podlaczyl go pod VAG-a , moze ma ktos z wawy vaga zeby sie podpiac i zobaczyc co tam mu wyjdzie moze cos podpowie... hmmm aha dodam ze przed strojeniem tez to bylo...
P.S mam tez taki maly- duzy, denerwujacy troche problem... a wiec przy zimnym silniuku golfik normlnie funkcjonuje, na cieplym tez tylko problem jest taki ze jak juz troche posmigam i zrobi sie cieplo pod maseczka to nagle niespodziewanie odcina zaplon jakby z kluczyka przekrecil, po probie odpalenia silnik kreci i niechce odpalic, wyciagne kluczyk odczekam hmm 2-3 min i odpala normalnie i jade dalej, i za jakis czas znowu zgasnie musze odczekac chwile i dopiero odpala... hmmm dziwne wydaje mi sie ze to immo traci jakis sygnal ale niewiem dzieje sie to dopiero jak troche pojezdze i silnik sie zagrzeje... co to moze byc? hmm chetnie bym podlaczyl go pod VAG-a , moze ma ktos z wawy vaga zeby sie podpiac i zobaczyc co tam mu wyjdzie moze cos podpowie... hmmm aha dodam ze przed strojeniem tez to bylo...
Ostatnio zmieniony śr lip 23, 2008 00:09 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 4 razy.