sekator87 pisze:hmmmm nie zrozumiałeś tego co napisałem mi nie chodziło o to że masz robic samochód tak jak mi sie podoba tylko zapytałem czy nie rozważałeś innych opcji z przodem Twój samochód robisz go tak żeby Tobie sie podobał bad look zależy jaki, zależy jak wykonany i zależy na jakim samochodzie to nie raz może wyglądac ładnie o ile bedzie to współgrało z reszta przeróbek poczekam na efekt końcowy żeby ocenic wszystko jak bedzie gotowe pomalowane i koła założone
pozdrawiam
powiem c ze sad look do mnie w ogole nie przemawia... dla mnie auto ma byc zrobione po niemiecku... szeroko nisko i ma byc wkur...one

badlook identyko jak na foto wyyzej
mysle ze bedzie wspolgrac gdy cale auto zostalo poszerzone... co pasuje z lusterkami wedlug mnie no i sam badlook bedzie pasowac...
sam jestem ciekaw jak wyjdzie.... juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne to składać do kupy... mysle ze w ciagu 2-3 tygodni auto bedzie gotowe i wypolerowane poki co dzis dowiedzialem sie ze auto juz cale jest gotowe do lakierowania... wiec kto wie moze w tym tygodniu bedzie nowy lakier