Moderator: G0 Karcio
PomyslPOOREK pisze:ale ja nie mam samochodu do jazdy 15km dziennie i muszę mieć samochodzik komfortowy połączony z atrakcyjnym wyglądem... w planach jest 15... nad 16 pomyślę jeszcze jak będę kupował
no dokładnie kolego taka sama myśl mi po głowie chodzizeton pisze:bardzo fajnie ze idziesz w kierunku czarnego bandziora
lepszy ten grill niż ori 3 żeberka.. może kiedyś będzie ori 2 żeberka z czarnym znaczkiem.. ale to kiedyś, kiedyśtomaz pisze:Ogólnie autko prezentuje sie ładnie, gril zostawił bym ze znaczkiem bo jednak cos tak pusto.
coraz bardziej się do tego skłaniamZybi236 pisze:jak byś go przynajmniej -40 obniżył to byłoby dobrze
od zawsze podobały mi sie red-white i wiedziałem że jak kiedyś będę miał golfika to właśnie takie sobie kupię, i kupiłemsimon180 pisze:Ale tylne lampy moim zdaniem nie pasują do auta. Zachowaj harmonię jak robisz całe auto na czerń to z tylne lampy też czarne, najlepiej Hella Black Magic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości