bez komentarzaidgray pisze:

Moderator: G0 Karcio
jeszcze ogarniam ale jestem coraz bliżej niż dalejBolo GTI pisze:Już wszystko działa jak trzeba, czy jeszcze coś do poprawienia zostało?
idgray pisze:jeszcze ogarniam ale jestem coraz bliżej niż dalejBolo GTI pisze:Już wszystko działa jak trzeba, czy jeszcze coś do poprawienia zostało?ogólnie przód już jest ok z tyłu ucieka powietrze jeszcze po jakimś czasie ale ciśnienie pracy jest spore i myślę że to przez to. w tym tygodniu chcę to złożyć do kupy by jakoś wyglądało i nie było widać sterty węży i kabli
myślę że jeszcze z tydzień może 1,5 tygodnia i wsio będzie poskładane do kupy z kołami na aucie włącznie i przygotowane do wyjazdu na Rothenburg
pozdrawiam
AAA jeaaidgray pisze:myślę że jeszcze z tydzień może 1,5 tygodnia i wsio będzie poskładane do kupy z kołami na aucie włącznie i przygotowane do wyjazdu na Rothenburg
Masakraidgray pisze:
wg mnie najlepsze... od dwóch lat nie spotkałem takiego rarytasu...Magnez pisze:Jedno z najlepszych Vento w Polsce, jak nie najlepsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości