Moderator: G0 Karcio
wielkie gratki..:VoyteQ:.. pisze: kupiłem kompletną klimatyzację
..:VoyteQ:.. pisze:z pomocą Artka (Arczix-a), który już taką operację w swoim aucie już przeprowadzał więc wie co i jak
jestes pewien ze az tyle roznic? bo graty od zwyklej klimy mam i patrzylem wrzucic climatronic, ale teraz mnie troche zabiles ze inna deska czy nawiewy sa.....:VoyteQ:.. pisze:niestety climatronic to wyższa szkoła jazdy, te wszystkie czujniki, inna deska rozdzielcza, inny system nawiewów itd.
przecież panel przy klimatroniku czy pokręteł jest taki sam i nawiewy też są takie same,Fredi88 pisze:inna deska czy nawiewy sa...
pisząc sugerowałem się samym panelem klimy że są takie same, odnośnie tunelów to nie wiem..:VoyteQ:.. pisze:czujnik nasłonecznienia w podszybiu, kratki nawiewów są takie same, ale tunele nawiewów już (podobno) nie.
jeśli o climatronic to pewnie faktycznie, bo jakiś mechanizm musi być co otwiera i zamyka te wszystkie tunele po naciśnięciu przycisku, a tak odchodząc od tematu, to mi już czasami jest żal ładowania kasy jak popatrze ile się teraz cenią mk3..:VoyteQ:.. pisze:inny nawiew środkowy + te wszystkie czujniki i elektronika
zgadzam się w 100% z tym co piszesz, ja robię podobnie choć mój nie tak dopracowany jak twój, mino to staram sie go szanować i pakować w niego części, nie podoba mnie się trochę jak niektórzy ludzie co pół roku zmieniają fury i nie można sie przyzwyczaić do tego czym jeżdżą.patrząc w ten sposób to nie opłaca się w ogóle wkładać pieniędzy w żaden samochód tylko jak się znudzi kupować nowszy. Ja tam nie myślę o tym ile wezmę za samochód sprzedając go, tylko dopasowuję go pod siebie... i pewnie będzie tak, że dopóki auto nie wyzionie ducha to będę nim jeździł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości