Budowa silnika 2.0 16VT
Moderator: G0 Karcio
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dolot i wydech chyba robiony w el-tec'u ( zabij jeśli kłamię, ale Wojtek pamięta Twojego golfa, szczególnie felgi), z tego co się orientuje to guru elteca potrafi robić doloty, zresztą najlepiej jest doświadczalnie dobrać średnice( ja tak zrobiłem ).
Olo jestem ciekaw jakie będą rezultaty
Olo jestem ciekaw jakie będą rezultaty
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Nie ma tego zlego co by na dobre itd itpadam1985 pisze:pokojnie stary w zyciu tak bywa ze zawsze jakas kloda po drodze sie znajdzie ale powoli do przodu.
Nie wiemTAZ pisze:Olo, a dolot ktoś wyliczał czy total HARDCORE ??
Dzieki!djtom pisze:Mariusz trzymam kciuki na maxa
Ze i ja zacytuje- nie badz taki delikatny, twardy badz jak Roman B. I chyba tez sie napije jak bialy czlowiekcowboy pisze:Olo ty mi tu k.... nie pie... ! że tak zacytuję fragment dialogu z psów !
Twardy bądź... to są problemiki a nie problemy - bedzie dobrze
ps. z czego masz w końcu złączki do FMIC-a ?
Ps. a zlaczek jeszcze nie mam, przy okazji okazalo sie ze ICek jest jakis popowodziowy czy cos bo jest czesciowo utleniony i zamienil sie w bialy proszek... Ech kupic cos w idealnym stanie na Allegro...
w eltecuKenaj pisze:dolot i wydech chyba robiony w el-tec'u
Sam jestem ciekaw.Kenaj pisze:Olo jestem ciekaw jakie będą rezultaty
Wizyte u GTO zaliczyc nalezy do udanych, samochod jezdzi, nawet dobrze jezdzi. Nie obylo sie oczywiscie bez niespodzianek, a to weze zrzucalo, a to cisnienie wysadzilo listwe paliwowa z kolektora i kilka innych drobiazgow. Strojenie to nic innego jak kilkanascie wypadow na autostrade i jazda z podlaczonym osprzetem. Cisnienie doladowania 0.8 bara, hamowany nie byl. Dupohamownia mowi mi ze cos kolo 200KM jest. Teraz musze zrobic kilka tysiecy na tym setupie i jak pousuwam wszystkie choroby wieku dzieciecego podniesiemy cisnienie, dolejemy paliwka i sie zobaczy
Ps. Macie jakis namiar na hamownie 4x4 mazowieckim? Oprocz mastersa i VTG, te znam.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Jeszcze nie ogarniam startow, a to dzieki spiekowi i wzmocnionemu dociskowi. Nie istnieje cos takiego jak polsprzeglo, albo ostro do przodu albo podskakuje przod. Pierwsze ostrzejsze jazdy juz sie odbyly, przyspieszenie 0-100 w okolicach 6.5 - 7sec, najlepszy czas 1/4mili 14.5sec z pasazerka. Testy robione Gtechem.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
olozwirski, e z digifizem nie ma tego samego efektu co przy wskazowkach nie widac jak zapitala tylko te cyferki skacza ale auto zapitala i to najwazniejsze na manii bedziesz?
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Jeszcze nie koniec ale juz jestem na wylociegratki olo,że sie powoli wygrzebałeś z tego swapa
Mialem mkII z ABFem, wiem cos o tym.adam1985 pisze:p.s. kupiłem fure z silnikiem 2.0 16V, daje rade.
Bylem dzis na hamowni, wynik przerosl moje najsmielsze oczekiwania! Zgadnijcie. Dla ulatwienia dodam ze sprezarka pompuje 1bar rowniutko do konca, wskaznik auto gauge jest faktycznie gowniany.
Shot with <Digimax i5, Samsung #1> at 2007-07-16
Shot with <Digimax i5, Samsung #1> at 2007-07-16