Nie sposób nie zauważyćmcsym pisze:Bardzo fajna trójka, że też wcześniej nie zauważyłem![]()
pozdr

Moderator: G0 Karcio
Dzięki, ale to przecież zwykły golf... Po weekendzie umieszczę kilka dupereli co zakupiłem do golfa...becior pisze:mcsym napisał/a:
Bardzo fajna trójka, że też wcześniej nie zauważyłem
pozdr
Nie sposób nie zauważyć
Taa jasne, niezwykły jest 1.4 golas CL:hmm:szparak pisze:Dzięki, ale to przecież zwykły golf...becior pisze:mcsym napisał/a:
Bardzo fajna trójka, że też wcześniej nie zauważyłem
pozdr
Nie sposób nie zauważyć
Ja bym gościa pouczył trochę, przez właśnie taką niewiedzę powstaje m.in. wiejski tuning. To moje zdanieszparak pisze:becior, ostatnio na CPN koleś wyskoczył do mnie z pytaniem: Po co naklejać znaczki VR6 na zwykłego golfa, a na dodatek jeszcze czerwone...? Przecież to głupota. Ja odpowiedziałem, że takie właśnie mi się podobają.I tak zostało "zwykły golf"
hehe trzeba było mu głowe do maski przyłożyć i dać po obrotachszparak pisze:becior, ostatnio na CPN koleś wyskoczył do mnie z pytaniem: Po co naklejać znaczki VR6 na zwykłego golfa, a na dodatek jeszcze czerwone...? Przecież to głupota. Ja odpowiedziałem, że takie właśnie mi się podobają.I tak zostało "zwykły golf"
Nie wiem, nie wnikam. Tylko się roześmiałem, bo co tu więcej gadacDamiano_TM pisze:hehe trzeba było mu głowe do maski przyłożyć i dać po obrotach tak to już jest.. heh pewnie Cie krytykował bo sam tak zrobił w swoim 1.4 i chciał być jedyny
Niewiedza ludzka, trzeba ich nawracaćszparak pisze:Nie wiem, nie wnikam. Tylko się roześmiałem, bo co tu więcej gadacDamiano_TM pisze:hehe trzeba było mu głowe do maski przyłożyć i dać po obrotach tak to już jest.. heh pewnie Cie krytykował bo sam tak zrobił w swoim 1.4 i chciał być jedyny. Zdejmę znaczki i wtedy będzie na prawdę zwykły golf.
właśnie jestem w trakcie modyfikacji lamp... ale dopiero w lutym zawitają na golfie. Więcej zmian pewno już nie będzie, drobna kosmetyka i to wszystko, no chyba, że znajdzie się jakiś kupiec i go odkupi...becior pisze:Jakieś zmiany planujesz w najbliższym czasie?
przednie...prospero507 pisze:a co takiego robisz przy lampach?? i ktore przednie czy tylne??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości