[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Super koło czekam na fotki jak będzie na nim leżeć
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- ...Mati...
- Ma gadane
sagano zakladaj to kolo w koncu nooo...
" DRIVE SLOW BUT LOW "
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zwleka bo wie że spalanie wzrośnie na takim 10" rondlu
Zakładaj bo ciekawość zżera!
Zakładaj bo ciekawość zżera!
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime, on zaklada na to takie opony jak ty
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Hehe... cos w tym jesttruckman pisze:showtime, on zaklada na to takie opony jak ty
showtime pisze:Zakładaj bo ciekawość zżera!
...Mati... pisze:sagano zakladaj to kolo w koncu nooo...
Włodary88 pisze:Super koło czekam na fotki jak będzie na nim leżeć
Oj tez juz bym chcial miec zapieta na ostatni guzik calosc i bujac sie na nowym kole...ŻuReK pisze:Czekam na fotki jak siądzie wklęsłe 10" na tyle
Trzeba bedzie jednak poczekac bo nadal brakuje mi adaptera do pompowania, bez ktorego ani rusz Tokarz go ogarnia i na dniach powinien byc
Ja w miedzy czasie zrobilem pare rzeczy takich jak:
- dalem nowe naklejki na dekielki BBS,
- wypolerowalem nakretki centralne dekli,
- zamowilem pierscienie centrujace,
- zamowilem jednak sroby na imbus co by sie nie meczyc i nie kombinowac z kluczem,
- pomalowalem czarna struktura BOLLA wszystkie plastki pod czarna podsufitke,
- zawiozlem posufitke, slupki A,B,C, uszczelki, sloneczka, i do tego pare plastkikow do tapicera,
- ogolnie odswiezylem i przygotowalem auto do wyjazdu tak by w odpowiednim czasie zalozyc tylko co trzeba i moc wyjechac
Padla tez decyzja, ze odpuszczam Rothenburg bo nie ma sensu jechac nie skonczonym autem
1. Za podsufitke tapicer bierze sie w przyszla srode. Sama robota nie powinna mu dlugo zejsc, ale mnie pozniej nie ma na miejscu co do odbioru i akcja zakladania bedzie na 100% dopiero 28-mego.
2. Musze czekac za tym nieszczesnym adapterem do pomowania, bez ktorego nie ma sensu przymierzac kol.
3. Na koncu trzeba dopasowac odboje na tyl, a nie jarac sie, a pozniej stresowac o obijanie blotnikow w trasie.
Takze wole na spokojnie wszystko ogarnac. W najblizszym czasie po powrocie do Poznania (bo atualnie obijam sie w rodzimych stronach) wpadna WOB-y w blotniki i bede walczyl z montazem icznka z pelnym FIS-em, do ktorego mam nowy sterownik silnika. Troche sie tego uzbieralo
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Szkoda ze Cie nie bedzie w Roth. Ale Nysy Ci nie odpuszcze i autko musze zobaczyc na zywo
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Widzę że to malowanie plastików całkiem ładnie wygląda też muszę się zabrać za to u siebie. A podsufitkę i słupki w jakim materiale robisz?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Tez zaluje, ale co zrobic? Zabraknie mi doslownie tydzien do ogarniecia wszystkiego, jezeli nic nie wyskoczy w miedzyczasie. Na inne zloty pisze sie jak najbardziej jak tylko terminy przypasuja bo "pech" chcial, ze maj-czerwiec zrobil mi sie wysyp zlotow, ale rodzinnych (komunia, 2x18-tka, wesele i parapetowka)showtime pisze:Szkoda ze Cie nie bedzie w Roth. Ale Nysy Ci nie odpuszcze i autko musze zobaczyc na zywo
Polecam. Efekt jest zadowalajacy a w calosci z podsufitka bedzie jeszcze lepszy. Material to niby ori podsufikowy VW i faktycznie nie rozni sie faktura od seryjnego jasnego. Jak bedzie wygladac widac na tym skrawku, na zdjeciu z lampka.Ad4m3k pisze:Widzę że to malowanie plastików całkiem ładnie wygląda też muszę się zabrać za to u siebie. A podsufitkę i słupki w jakim materiale robisz?
Material ten ma podbitke z gabki przez co jest bardziej plastyczny niz alcantara i nie ma mozliwosci by kiedys sie odkleil, utlenil, czy gdzies zagial przy naklejaniu.
Bedzie nim zrobiona typowo posufitka i slupki + sloneczka, plastki (nad tylna szyba, przy regulacji pasow) i uszczelki.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
sagano88, ja tam wolałem nie kombinować ze słoneczkami i za grosze kupiłem ori czarne od Audi i po problemie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
showtime, mi sie wlasnie podoba efekt kiedy wszystko jest jednolite na suficie i sloneczka sa w desen podsufitki. Jak u wojtsena w Polo 9N
Lampka środkowa to ori z golfa? bo na wcześniejszym zdjęciu masz inną lampkę.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
lampka środkowa, to chyba własnoręcznie motane "w8"
a te zdjęcia wyżej to z polo 9N jak napisane;)
ciekawi mnie jak ta struktura się będzie trzymać, bo skutecznie zmniejsza koszta czarnych elementów
efekt finałowy zapowiada się grubo!
a te zdjęcia wyżej to z polo 9N jak napisane;)
ciekawi mnie jak ta struktura się będzie trzymać, bo skutecznie zmniejsza koszta czarnych elementów
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
sagano88, powiedz mi jeszcze jak to nie tajemnica gdzie taki materiał kupowałeś i jakie to koszta?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Lampka to tak jak napisal miskieusz home made W8. Mam ja juz dluzszy czas. Jest to ori lampka z zaadaptowanymi LED-ami z lampki Audi A6. Dawna robota pekola Na zdjeciu z podsufitka to Polo 9N (2.3 V5) wojtsena z vwzone.eden1992 pisze:Lampka środkowa to ori z golfa? bo na wcześniejszym zdjęciu masz inną lampkę.
Bedzie dobrze. Trzyma sie wszedzie swietnie, lacznie z zaslonami lusterek ze sloneczek, ktore musialem wyginac w ekstremalny sposob do wlozenia spowrotem szkiel. Jedyne gdzie moze odchodzic to w miejscach ciasnych zawiasow, ktore pracuja, ale tam to zrozumiale bo kazdy 1mm. wiecej powoduje mega tarcie. Tam podjechalem troche markerem.miskieusz pisze:ciekawi mnie jak ta struktura się będzie trzymać, bo skutecznie zmniejsza koszta czarnych elementów
Material mial sam tapicer. Niby to ten sam co Ori bo kombinuje go od firmy, ktora szyje tapicerki do VW. Oglnie mam liczone za calosc takze o koszt samego materialu nie pytalem.Ad4m3k pisze:sagano88, powiedz mi jeszcze jak to nie tajemnica gdzie taki materiał kupowałeś i jakie to koszta?
Ostatnio zmieniony pt kwie 13, 2012 13:21 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.