[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Panowie. Spokojnie. Adrian wie co robi i na pewno wejdzie silnilk z cupry ale wszystko kosztuje więc dajcie czas
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Heh... racja. Silnik tu nie zachwyca, ale zmiana napewno bedzie Tak jak truckman pisze, najprawdopodobniej 1.8T (180KM) z Cupry. Mam w zamysle przyprowadzic jakies auto z zagranicy z mysla typowo o SWAPIE i przy okazji sprzedazy na czesci i jakims tam zarobku. Takze wszystko z czasem.
Do tego bedzie napewno maly porzadek pod maska tak by jakos to przy okazji wygladalo i pasowalo do koncepcji auta Wlasnie! I to jest glowny cel zmiany bo ogolnie obecny 1.6 mi starcza - Ci co mnie znaja, wiedza, ze demonem predkosci nie jestem i raczej wole POM (Powolny Objazd Miasta), niz uliczne kille
A zapomnialem dodac:
Golfik jest juz w domu! Lakier wyszedl idealnie. Autko przepolerowane i blyszczace czeka sobie w garazu na jutrzejszy przeglad i odbior dowodu.
Do tego bedzie napewno maly porzadek pod maska tak by jakos to przy okazji wygladalo i pasowalo do koncepcji auta Wlasnie! I to jest glowny cel zmiany bo ogolnie obecny 1.6 mi starcza - Ci co mnie znaja, wiedza, ze demonem predkosci nie jestem i raczej wole POM (Powolny Objazd Miasta), niz uliczne kille
A zapomnialem dodac:
Golfik jest juz w domu! Lakier wyszedl idealnie. Autko przepolerowane i blyszczace czeka sobie w garazu na jutrzejszy przeglad i odbior dowodu.
sagano88, jak tam szatkos wyslal ci adpatery?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Pierwszy wyjazd i tankowanie do pelna od konca Listopada
- Przeglad usterki zrobiony,
- Zbieznosc przy okazji wizyty w SKP ustawiona,
- Dowod rej. odebrany.
truckman, adapter do pomowania (ktory to niby nie jest do zrobienia) jest w trakcie ogarnianina przez tokarza, takze na dniach powinien byc
Srodek auta nie skrecony (nawet z tylko jednym pasem) czeka na podsufitke. Ta predko nie bedzie bo tapicer zawalony i dopiero weznie mi ja po swietach. Ale to raczej nie problem. Ja w miedzy czasie wloze spowrotem granie (skrzynke i wzmacniacz) i bede dzialal sobie z polerka srob od felg. Reszta zobaczymy...
- Przeglad usterki zrobiony,
- Zbieznosc przy okazji wizyty w SKP ustawiona,
- Dowod rej. odebrany.
truckman, adapter do pomowania (ktory to niby nie jest do zrobienia) jest w trakcie ogarnianina przez tokarza, takze na dniach powinien byc
Srodek auta nie skrecony (nawet z tylko jednym pasem) czeka na podsufitke. Ta predko nie bedzie bo tapicer zawalony i dopiero weznie mi ja po swietach. Ale to raczej nie problem. Ja w miedzy czasie wloze spowrotem granie (skrzynke i wzmacniacz) i bede dzialal sobie z polerka srob od felg. Reszta zobaczymy...
nie ma co się spieszyć, za dobrze działasz.
ale przegląd bez pasów to trzeba zgłosić, przecież to nie sprawne auto
Wyobrażam sobie jaką masz podjarkę teraz, że w końcu auto działa
Załóż ten krótki bacik z fabii
ale przegląd bez pasów to trzeba zgłosić, przecież to nie sprawne auto
Wyobrażam sobie jaką masz podjarkę teraz, że w końcu auto działa
Załóż ten krótki bacik z fabii
dziś dopiero przeczytałem pierwszą stronę od deski do deski, bo wcześniej tylko foty przeleciałem, no i przez to zajrzałem na tą nieszczęsną 78 stronę, kiedy BBSy zainstalujesz ? I jak z tym odszkodowaniem ?
I ogólnie nie muszę mówić, że auto liga Nie zastanawiałeś się może nad ori xenonem i usy na tył ?
I ogólnie nie muszę mówić, że auto liga Nie zastanawiałeś się może nad ori xenonem i usy na tył ?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki afej! Co do lamp... Xenon jak najbardziej tak, ale US-y nie.
Nie wytrzymalem i musialem zrobic chociaz przymiarke na surowo Z nie naciagnieta opona, nie wypolerowana nakretka i probnym deklem. Ale przynajmniej wiem jak lezy nowy rozstaw i ze, albo trzeba podpilowac delikatnie klucz do kol, albo szukac srob na imbus.
Obnizyl bym go bardziej jak lezy kolo w nadkolu, ale mialem tak niestabilny lewarek, ze juz nie chcialem kombinowac.
Nie wytrzymalem i musialem zrobic chociaz przymiarke na surowo Z nie naciagnieta opona, nie wypolerowana nakretka i probnym deklem. Ale przynajmniej wiem jak lezy nowy rozstaw i ze, albo trzeba podpilowac delikatnie klucz do kol, albo szukac srob na imbus.
Obnizyl bym go bardziej jak lezy kolo w nadkolu, ale mialem tak niestabilny lewarek, ze juz nie chcialem kombinowac.
sagano88, od mojego klucza ty sie odczep bo nie zobaczysz juz nigdy latarki
Dobrze widzieć toczkę na powietrzu... Dobrze będzie jak poskładasz. Bez kitu, ale rejka w kratce średnio wygląda, przynajmniej na zdjęciu...
Propo takie, kup DOBRE pokrętło i DOBRĄ nasadkę np KingTony itp... Lepsze rozwiązanie niż piłowanie seryjnego klucza, kosztami zbliżone pewnie do śrub na imbus ale będziesz miał przy okazji klucz na wieki i pewnie dokręcone koło.sagano88 pisze:albo trzeba podpilowac delikatnie klucz do kol, albo szukac srob na imbus
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
steniu4 na co dzien i poki co z balaganem jaki mam w srodku (czyli brakiem pasow) najlepsze rozwiazanie by nie rzucac sie w oczy (zwlaszcza w trasie po dowod rej. do wydzialu komunikacji ) Jak juz wszystko bedzie na igielke do POM-ow po Grunwaldzie i nie tylko napewno bedzie bez tablicy bo druga kratka sobie lezy.
Z ta nasadka musze obadac bo to dobre rozwiazanie. Dzieki! Jak bedzie faktycznie taka cienka to idealnie. Duzo na kluczu nie brakuje
Z ta nasadka musze obadac bo to dobre rozwiazanie. Dzieki! Jak bedzie faktycznie taka cienka to idealnie. Duzo na kluczu nie brakuje
Wklęsła felga, to jest to
Pooglądałem trochę zdjęć z czwórkami wyposażonymi w wlew z TT. I zmieniłem zdanie, w kolorze nadwozia wygląda on nawet ciekawie. Jestem pewien że u Ciebie też będzie dobrze leżał.
Pooglądałem trochę zdjęć z czwórkami wyposażonymi w wlew z TT. I zmieniłem zdanie, w kolorze nadwozia wygląda on nawet ciekawie. Jestem pewien że u Ciebie też będzie dobrze leżał.
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
a ja codziennie zauważam jej braksagano88 pisze:druga kratka sobie lezy.
Ja mam taki zestawik. Pokrętło stałe jeszcze z PRL czyli pancer model a nasadkę wziąłem z KingTony właśnie bo to jedna z moich ulubionych firm za cenę odpowiednią do jakości. Jest "wąska" i już nie jedną zmienę kół przeżyła...sagano88 pisze:Z ta nasadka musze obadac bo to dobre rozwiazanie. Dzieki! Jak bedzie faktycznie taka cienka to idealnie. Duzo na kluczu nie brakuje
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
Czekam na fotki jak siądzie wklęsłe 10" na tyle
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja