ale chyba dekle to się niestety nie zgrały. szkoda bo trzeba będzie malować

Moderator: G0 Karcio
GoNzO tez mi szkoda, ale kto wie czy zanim je zaloze, nie trafi sie druga para wkleslychGoNzO !!! pisze:Bedzie prze kozak na tym kole. Szkoda ze te 8,5 nie są bardziej wklęśnięte do środka, ale wszystko nie możne mieć tak jak by się tego chciało
ŻuReK SWAP mi sie marzy, ale tylko i wylacznie ze wzgledow estetycznych i dzwiekowych pod maska. Kiedys moze i zawita, ale poki co tak jak truckman pisze, mi moc niepotrzebna i do toczenia sie obecny silnik wystarczy. A czy podola tym kolom? Mysle, ze bez problemu bo po pierwsze sa lzejsze niz poprzednie GTI-ki, a po drugie tu znaczenie maja bardziej opony, a ich za szerokich nie zakladamŻuReK pisze:sagano88, pytanie z innej beczki - nie myślałem coś o zmianie silnika lub ewentualnym modzeniu (chociaż nie wiele się z tego wymodzi) ??
1.6 przy takim kole może średnio jechać...
Bio ze sprzedaza odeszlo juz w niepamiec. Postanowione, ze autko zostaje na duzo dluzej i jeszcze spora lista modow czeka na zrealizowanie.Bio pisze:sagano88, Widzę ostro lecisz z tematem A chciałeś auto sprzedawać
ciekawi mnie tylko jedna sprawa, jak chcecie to ze szatkosiem wtedy upchnąć, bo chyba tylko poszerzenie zostajeGoNzO tez mi szkoda, ale kto wie czy zanim je zaloze, nie trafi sie druga para wkleslych![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości