GTI T BY KENAJ
Moderator: G0 Karcio
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tradycyjnie i najprościej. Obliczyłem, że jak dam o 1mm grubszą przekładke w oryginalnej uszczelce pod głowicą to stopień sprężania będzie w granicach 1:9.2;9.3
Pierwotnie robiłem soft turbo potem nadal trzymałem się tej dewizy, ale ostatecznie planuje max dmuchnąc 0.9 bara. To i tak sporo będzie biorąc pod uwage, że z obecną mocą mam problemy z przeniesieniem napedu na asfalt
[ Dodano: Sro Mar 07, 2007 11:16 pm ]
po małych konsultacjach z GTO i BORYSem oraz zagłębieniu się w lekturze, doszedłem do wniosku, że ABF powinien wytrzymać 1 bara, ja próbował nie będe. Podobno za oceanem z bliźniaczego motoru ABA uzyskują 350PS nalajcie bez zakuwania dołu
Pierwotnie robiłem soft turbo potem nadal trzymałem się tej dewizy, ale ostatecznie planuje max dmuchnąc 0.9 bara. To i tak sporo będzie biorąc pod uwage, że z obecną mocą mam problemy z przeniesieniem napedu na asfalt
[ Dodano: Sro Mar 07, 2007 11:16 pm ]
po małych konsultacjach z GTO i BORYSem oraz zagłębieniu się w lekturze, doszedłem do wniosku, że ABF powinien wytrzymać 1 bara, ja próbował nie będe. Podobno za oceanem z bliźniaczego motoru ABA uzyskują 350PS nalajcie bez zakuwania dołu
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- monster mack
- Ma gadane
- Kontakt:
uwierz mi micab ze byłem dwa razy wieziony tym autem i wrazenie na zywo jest 100 razy lepsze niz mówią to same cyfry. Auto trakcję ma dopiero na 3 biegu Nie ma klimy więc dla IC było ciut miejsca ale i tak upchany na maxa. Furacza prawdobodobnie będzie mozna zobaczyć na majóVWce.280ps i 380nm w mk3 musi robić niesamowite wrażenie
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- -Jeloniusz-
- Mały gagatek
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: