[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
myślałem, nawet wcześniej miałem jeden kpl. lamp tak zrobiony, ale w jednej lampie podczas odklejania tasmy zszedł też odbłyśnik dlatego teraz już nic nie ruszałemO(L)SZES pisze:fajne obrysowki. myslales nad przyciemieniem lamp sposobym mapeta?
poncek....najbardziej wyczekiwany gadżet będzie może jutro
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
ja jak teraz będę robił w obecnych lampach nie będę już oklejal dylko dokładnie pomaluję pędzlem. Efekt będzie taki sam, nie będzie róznicy pod szkłem reflektora.w jednej lampie podczas odklejania tasmy zszedł też odbłyśnik dlatego teraz już nic nie ruszałem
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
idgray, jak tylko przyjdzie to od razu wrzuce fotki
stasiu14, podepne pod pozycyjne, czyli będą się świecić razem z mijania również, a zrobie to kablem z wtyczką taką jak jest w bocznych kierunkach i z takim samym gniazdem na żarówkę, bo idealnie pasuje do obrysówki,
legalne raczej nie są, ale może nie będzie problemów, jak będą to zrobie je na osobny włącznik i już
stasiu14, podepne pod pozycyjne, czyli będą się świecić razem z mijania również, a zrobie to kablem z wtyczką taką jak jest w bocznych kierunkach i z takim samym gniazdem na żarówkę, bo idealnie pasuje do obrysówki,
legalne raczej nie są, ale może nie będzie problemów, jak będą to zrobie je na osobny włącznik i już
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,