Będzie MiodzikSavo pisze: a kierunki będą ciemne dymione
BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
- piotrpotrzebny
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie no Przemo_vw ta jetta jest w moim guście ... wąskie listwy nie są brzydkie wręcz przeciwnie, ale u mnie będą szerokie i też są jak dla mnie superanckie
Mojemu sedanowi do końca jeszcze daleeeko .. takze z czasem bedzie zawsze coś nowego i pare rzeczy tez sie zmieni ...
Aha słyszałem że aby zamontować dokładke GTI nalezy mieć przednie nadkola od GTI ... bo one się ze sobą łączą ... hmm i teraz będe miał mały problem bo ciezko jest kupić takie nadkola przystosowane do progów ..
Może coś ktoś z was poradzi
Mojemu sedanowi do końca jeszcze daleeeko .. takze z czasem bedzie zawsze coś nowego i pare rzeczy tez sie zmieni ...
Aha słyszałem że aby zamontować dokładke GTI nalezy mieć przednie nadkola od GTI ... bo one się ze sobą łączą ... hmm i teraz będe miał mały problem bo ciezko jest kupić takie nadkola przystosowane do progów ..
Może coś ktoś z was poradzi
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
Niekoniecznie. Ja mam jak narazie nakładki na błotnikach od CL'a i szeroką dokładke. Jednak troche mnie to estetycznie denerwowało i kupiłem komplet nakładek od g60, które jak narazie czekają na wiosne . Tak wiec szeroka dokładke mozesz zakładac bez problemu .Savo pisze:słyszałem że aby zamontować dokładke GTI nalezy mieć przednie nadkola od GTI ... bo one się ze sobą łączą ... hmm i teraz będe miał mały problem bo ciezko jest kupić takie nadkola przystosowane do progów ..
Na fotce ponizej zaznaczylem o ile nakładki g60 są dłuzsze od CL'a. Oczywiscie są jeszcze o wiele szersze i maja przejscie w nakładki na progi.
Looknij tutaj http://moto.allegro.pl/item166195376_na ... 0_gti.html
Czas leci i coś sie dzieje ...
coś nowego, zamki chrom postanowiłem wsadzić do mojego sedana ... wkońcu jest ciemny a chrom sie niezle prezentuje ... Małe foto porównawcze
Jestem w trakcie ich zakładania, takze jak juz będą na swoim miejscu (wszystkie) to zarzuce zdjęcia ... oczywiscie jest jeden wielki plus który mie cieszy ... przy nowych zamkach drzwi przy zamykaniu mają pełny konkretny dzwięk a przy otwieraniu cichutko pracuje zamek ... normalnie nowa audi
Małe a cieszy
coś nowego, zamki chrom postanowiłem wsadzić do mojego sedana ... wkońcu jest ciemny a chrom sie niezle prezentuje ... Małe foto porównawcze
Jestem w trakcie ich zakładania, takze jak juz będą na swoim miejscu (wszystkie) to zarzuce zdjęcia ... oczywiscie jest jeden wielki plus który mie cieszy ... przy nowych zamkach drzwi przy zamykaniu mają pełny konkretny dzwięk a przy otwieraniu cichutko pracuje zamek ... normalnie nowa audi
Małe a cieszy
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874