MK3 TDI-Power by MATIJAS- MAGNES NA MANDATY!!!!!! SPRZEDAM!!
Moderator: G0 Karcio
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Matijas
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Trafne oko;p Dobrze się dopatrzyłeś.... nie ma zaślepki an samochodzie, ale leży w domu aż naprawię ją bo zaczepy ma urwane i się nie trzyma:);p
[ Dodano: 03 Lut 2007 21:25 ]
Oto fotki wnętrza.... jest zima (o ile można tak nazwać porę roku, która teraz mamy) więc nie jest za czysto w środku:(
Aha i od razu mam pytanie... ponieważ jak pewnie zauważyliście na wyświetlaczu od przebiegu ucina mi cyferki.... wiecie może czemu?? pewnie coś źle zrobiłem jak zegary rozkręcałem... Wiem że jak docisne licznik tak ręką szybkę z zewnątrz to się wyświetla wtedy dobrze jak puszcze to znowu źle... i po jakimś czasie jak jade to samo się naprawia i jest ok.....
[ Dodano: 03 Lut 2007 21:25 ]
Oto fotki wnętrza.... jest zima (o ile można tak nazwać porę roku, która teraz mamy) więc nie jest za czysto w środku:(
Aha i od razu mam pytanie... ponieważ jak pewnie zauważyliście na wyświetlaczu od przebiegu ucina mi cyferki.... wiecie może czemu?? pewnie coś źle zrobiłem jak zegary rozkręcałem... Wiem że jak docisne licznik tak ręką szybkę z zewnątrz to się wyświetla wtedy dobrze jak puszcze to znowu źle... i po jakimś czasie jak jade to samo się naprawia i jest ok.....
jak zegary naprawic to nie wiem niestety:(
nie bardzo mi sie podoba podswietlanie zegarow, jak dla mnie za bardzo oczo bijne
ale jak jest zgaszone to jest super
sam malowales wskazowki na czerowno, jak tak to czym??: )
pozdrawiam
nie bardzo mi sie podoba podswietlanie zegarow, jak dla mnie za bardzo oczo bijne
ale jak jest zgaszone to jest super
sam malowales wskazowki na czerowno, jak tak to czym??: )
pozdrawiam
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- ZibiGolfTDI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Matijas
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Bossman tak wskazówki malowalem sam, takimlakierem pomaranczowym z pedzelkiem od razu, kupilem go za 10 zl na allegro jak zegary kupowalem biale ktore zdjalem;p od uzytkownika MOMAN, poszukaj na allegro napewno znajdziesz:) latwo to zrobic polecam. Te wskazówki święcą właśnie temu podświetleniu niebieskiemu UV, może i troche oczobijne ale mi nie przeszkadza osobiście jak jade a w razie co możesz sobie podświetlanie pokrętłem zmniejszyc;) Pozdro!
[ Dodano: 03 Lut 2007 23:06 ]
Jeszcze jednasprawa... Chcę zmienić podświetlenie pokrętel od ogrzewania.. Pomoże ktoś?? jak tonajlepiej zrobic?? ma ktoś jakiś pomysł?? lepiej diodami czy taką matą jakby??
[ Dodano: 03 Lut 2007 23:06 ]
Jeszcze jednasprawa... Chcę zmienić podświetlenie pokrętel od ogrzewania.. Pomoże ktoś?? jak tonajlepiej zrobic?? ma ktoś jakiś pomysł?? lepiej diodami czy taką matą jakby??
-
- Forum Master
- Kontakt:
no no bardzo ladny egzemplarz... juz teraz bardzo mi sie podoba, a jak wprowadzisz w zycie plany to juz bedzie mega wypas !! i polecalbym lampki na przod o r32 z xenonem.... to bedzie bosko !
pozdrowka i zapraszam do oceny mojego golfa
pozdrowka i zapraszam do oceny mojego golfa
SPRZEDAM NOWE SPREZYNY EIBACH PRO KIT DO GOLFA MK4 (SILNIK 1,4 i 1.6) ---> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=959499498
Sprzedam dywniki welurowe czarne ORI VW ze stoperami -> info PW
Sprzedam dywniki welurowe czarne ORI VW ze stoperami -> info PW