zgadzam sieTHAMIAN pisze:piękna maszynka !!
podoba mi sie taki ostry styl :d
Moderator: G0 Karcio
wiedziałem że te lusterka nie wszystkim sie spodobają ale chciałem mieć inne niż seryjne i M3 bo takie to wszyscy mają, co do siatki na czarno to nie wiem musze nad tym pomyśleć, a tłumik po nowym roku zostanie bardziej schowany i podniesiony do górygrzaneczka997 pisze:no te lusterka tez mi nie podchodza :/ a siatex we wlocie na czarno pomaluj... no i tlumik wiadomo
hmm może na tych zdjęciach to tak wygląda ale na żywo jest znacznie lepiej, ranty były najpierw rozklepane a potem dospawana blacha bo nadal koła wystawałySToRM pisze:IMHO ranty blotnikow wygladaja jakby na sile byly rozciagniete w bok i zarazem w dol. Wyglada to nienaturalnie i nietstey nie podoba mi sie
zdjęcia były robione w cieszynie niedaleko ulicy stawowej obok myjni...aAa... pisze:Juz gdzies widzialem tego Golfa czy to zdjecie nie jest robione niedaleko stadionu MOSiR?
hmm koszty nie są aż tak duże przynajmniej tutaj w mojej okolicyMasa pisze:tylna klapa kozak, blotnik kozak. Ja tego nie zrobie, chore ceny za robote panowie podaja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości