[Rallye G60] by jarecki & barteKKK03
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
Dlaczego tak uważasz skoro jej nie widziałeś?duudii pisze:hehe szczerze to padaka ta wasza sroka
Po co?! Nam nie zależy żeby to było najszybsze Scirocco w Posce i niegdzie czegoś takiego nie pisałemduudii pisze:zanim cokolwiek zrobicie spróbujcie swoich sił z scirocco sianka
Tutaj tez nie widze większego sensu wypowiedzi.... Nigdzie nie pisałem że to jakiś wielki potwór, a to że nie jedna fura go łyknie to wiem, wykres będę miał o ile poprzedni właściciel go znajdzie.2.0 abf założę się ,że jego seryjny abf wasza 2.0 9a łyknie bez problemu
-
- Użytkownik
- Kontakt:
1.Powiem wam,że blacharsko ładnie cacy, ale ten kolor jakoś mi się nie widzibarteKKK03 pisze:Dlaczego tak uważasz skoro jej nie widziałeś?duudii pisze:hehe szczerze to padaka ta wasza srokaPo co?! Nam nie zależy żeby to było najszybsze Scirocco w Posce i niegdzie czegoś takiego nie pisałemduudii pisze:zanim cokolwiek zrobicie spróbujcie swoich sił z scirocco siankaTutaj tez nie widze większego sensu wypowiedzi.... Nigdzie nie pisałem że to jakiś wielki potwór, a to że nie jedna fura go łyknie to wiem, wykres będę miał o ile poprzedni właściciel go znajdzie.2.0 abf założę się ,że jego seryjny abf wasza 2.0 9a łyknie bez problemu
2.Wiem,że wy tylko dla silnika wnętrza to auto kupiliście a szkoda tego autka
3. Czemu wy wszystko w jeden temat wrzucacie tylko wszystko mieszacie oj nieładnie
4. też to usłyszałem od poprzedniego właściciela mojego tdi ,niestety się wykres nie znalazł
dobra nic nie mam do tego waszego scirocco po prostu jestem ciekaw czy naprawdę udało mu się z 9A wykrzesać tyle kucyków
zdradziliście golfa !! kupując siostrę scirocco !!
[ Dodano: Pią Lis 24, 2006 09:24 ]
o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętamMorganelo pisze:Malinka foteliki, ciekawi mnie tylko ile by takie kosztowały...wiem że pewnie sporo bo to recaro i skórka ale chciałbym takie do swojego dostać
może się wypowiedzą właściciele na ile utargowali
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Morganello zapewne chodzilo o fotele z rallyeduudii pisze:o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętam
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- barteKKK03
- V.I.P.
Na zdjęciach nie ma tego efektu co w realu, jest to nawet taki trochę kamleon, właściciel mówił że drogo go to wyszłoduudii pisze:1.Powiem wam,że blacharsko ładnie cacy, ale ten kolor jakoś mi się nie widzi
No to chyba nie napisałem jeszcze że Sciro idzie na części, prawdopodobnie dostanie nowe serce i właścicieladuudii pisze:2.Wiem,że wy tylko dla silnika wnętrza to auto kupiliście a szkoda tego autka
A po co nowy? Auto kupione głownie dla gratów do rallye, a jak bym założył temat to dopiero byłby lincz że będzie "trochę" rozebranyduudii pisze:3. Czemu wy wszystko w jeden temat wrzucacie tylko wszystko mieszacie oj nieładnie
Powiem tylko że daliśmy dużo mniej niż te 5,5k co chciał Był między młotem a kowadłem.... rodzina mu się powiększaduudii pisze:o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętam
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
44konie przyrostu to bardzo dużo w przypadku wolnossącego motoru...jakoś trudno uwierzyć. Podobną moc miało białe MK2 z rallye frontem, na gaźnikach.
Oprócz jakiś mega wykręconych wałków musiałoby być zmieniona cała masa innych rzeczy.
Jeśli faktycznie są ostre wałki i kilka innych modów, ja bym oscylował w okolicach 160-165ps.
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 14:51 ]
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 14:52 ]
Oprócz jakiś mega wykręconych wałków musiałoby być zmieniona cała masa innych rzeczy.
Jeśli faktycznie są ostre wałki i kilka innych modów, ja bym oscylował w okolicach 160-165ps.
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 14:51 ]
To wkładaj, w czym problemTheGwiazdor pisze:Ja tam bym włożył do tego rallye 2.9 VR6 i do tego kompresor...
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 14:52 ]
Ano, pewno z 20kg różnicy, okropnebialko1991 pisze:ale vr6 jest ciezki i pewnie dlatergo go niewklada
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
W rallye przecież nie było el.recaro w standardzie...grzaneczka997 pisze:Morganello zapewne chodzilo o fotele z rallyeduudii pisze:o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętam
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- barteKKK03
- V.I.P.
Sam mam mieszane uczucia, ale czekam na wykres lub sam się wybiorę, tylko trzeba ustawić zapłon, bo "fachowcy" ustawiali go na słuchygd pisze:44konie przyrostu to bardzo dużo w przypadku wolnossącego motoru...jakoś trudno uwierzyć. Podobną moc miało białe MK2 z rallye frontem, na gaźnikach.
Skąd wiesz?bartvw pisze:A ja dodam, że nawet bardzo dużo mniej...
Hehe zima idzieJohny1984 pisze:widzę, że bartekkk03 i duudii to robią po 3 auta naraz... coś im z tego wyjdzie... tylko co???