Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
GranuL, w sumie muszę obadać, w końcu mam do ciebie tylko pod górkę na bema a na żywo zawsze to inaczej wygląda
Dobrze to wygląda, ale ten coupra lip nie pasuje mi wcale. Jaki wyszedł finalny setup kół?
froncik jest spoko, połączenie z a3 jest faktycznie ok ale cupra lip jest zbędny tutaj. nic nie dodaje. Tył jest dość kontrowersyjny, hak pewnie usuniesz, ale jakiś taki 'pusty' się wydaje tył przez te dyfuzory i oczywiście wydech, którego nie widać. Problem leży w tym, że zderzak jest 'za niski' i za bardzo pokazuje to co jest pod nim. Fajny pomysł z 4 obrysami. Środek po prostu malyna! spas zacny. jedyne co mi nie pasi, to ten tył który jest trochę za 'dziwny'
Co do środka to black piano zamiast drewna IMO zrobiło by gnuj
Zawsze dekoryy moge okleic na czarno zobacze czy nie bedzie za czarno
No w końcu - jest grubo - tak jak piszesz na żywca pewnie gniecie bardziej
Ja bym drewno zostawił - ładnie tu pasi - cupra też na ziemi dobrze leży
Zgodze się z miskieusz - że tylni zdeś mógłby być troszkę niżej(bardziej pełniejszy) ale aż tak mnie to nie razi
Szkoda że nie zaspawałeś bocznych kierunków zwłaszcza że masz je w lustrach - tak jest spoczko
Ja bym drewno zostawił - ładnie tu pasi - cupra też na ziemi dobrze leży
Zgodze się z miskieusz - że tylni zdeś mógłby być troszkę niżej(bardziej pełniejszy) ale aż tak mnie to nie razi
Szkoda że nie zaspawałeś bocznych kierunków zwłaszcza że masz je w lustrach - tak jest spoczko
No to teraz jeszcze wycieraczki Aero, złom na pedały z podstopnicą i jakieś normalne dywaniki.
Aero sa bez ori ramion niestety ale sa takie detale to na spokojnie a kierunki w blotnikach nie widzicie ale sa zastepione znaczkami v5
Widzimy widzimy - dla mnie takie se - albo woby albo orange albo wcale
Brakuje jeszcze lampki w suficie i licznika FULL FIS SE reszta dla mnie jest zacna
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
lampka czeka bo kupiłem wa z mikrofonem od b5fl full fis jest starego typu ale ;P jest ramki będą w niedziele na aucie czyli na liczniku
wszystko zaplanowane a obecnie to:
NEGATYW!!!!
[youtube][/youtube]
wszystko zaplanowane a obecnie to:
NEGATYW!!!!
[youtube][/youtube]