Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
pogoda mi nie straszna fakt felgom tak bo sie utleniaja od wody i musze latac z megsem
Negatyw wydech i będzie słodko
Negatyw wydech i będzie słodko
-
- Gadatliwa bestia
Wszystko ładnie , ale tego ucha z tyłu nie można jakoś bardziej schowac czy cos ?
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
ten uchwyt na hak jest troche z du** będziesz coś z nim robić... a no jak wpadną kąty i wydech to będzie pro kozak dla mnie... chciałbym na żywo zobaczyć kiedyś ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
oczywiście hak zostanie wycięty ale to już podczas roboty wydechu tłumi karze mi się zajmą fachowo tym hakiem
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
czekam na ten wydech i kąty piekielnie ;d a tak spytam jakieś plany zlotowe w tym roku może coś by się pokryło na obczajke ;p
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
No pięknie a z tego co widziałem auto na The Best Of się dostało gratki projektu
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
The best of vag weekend bede na raceism tez jeszcze nie. Wiem czy auto sie dostanie na rcssm ale nawet dla fotek bede i tak. Plany na dubit vag eveent jak sie dostane
Re: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Ma i dlatego musiał położyć auto na ziemi, jak z niego wychodzi to idzie na czworaka żeby tez się nie bać że jest za wysoko:)peppa_814 pisze:GranuL, Ty masz lęk wysokości?
Moim małym skromnym zdaniem, myślę że trochę przesadzona ta bora, ale w dobrym kierunku bo przecież tak ciężko wybić się teraz w grupie vagów, tyle tego jest że każdy wymyśla tworzy coś swojego i ciężko pokazać coś. Jest tu coś świeżego i to punktuje, ale dalej jestem za tradycyjnym niemieckim Germanem
Gumiś 89, oczywiście ja tez lubie OEM+ i wszystkie pakiety stylistyczne ale dlatego skorzystałem z innych pakietów oryginalnych aby wyróżnić to auto a aby dalej wyglądało swojo wiem że wiesz o co mi chodzi a ja nie umiem tego tak tu opisać i wyjaśnić
Jest oryginalnie inaczej niż inni tym się kierowałem bo teraz wszystko na jedno kopyto Polecam oceniać na zywo bo zdjęcia z nic tego nie oddają
Jest oryginalnie inaczej niż inni tym się kierowałem bo teraz wszystko na jedno kopyto Polecam oceniać na zywo bo zdjęcia z nic tego nie oddają