Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
ale kierunek w lusterku biały obrys pomarańczowy a blenda czarna ;/ troszkę się będzie gryzło chyba
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
usa jest usa obrys przedni pomarancz a tylny czerwien błotniki ida na rzecz znaczków będzie nawiązanie powinno być dobrze. Najwyżej kierunki w lusterkach znów okleję na pomarańcz
-
- Gadatliwa bestia
W tych kierunkach w lusterkach są żarówki ?
Można byłby sie pobawic i wstawic ledy po całej długości, fajnie by było
Można byłby sie pobawic i wstawic ledy po całej długości, fajnie by było
chciałem ale nie jest to łatwe bo to spojony plastik i musiałbym na czuja dowiercać się itp.. zresztą sądziłem że światło lepiej będzie się odbijać ten mod zostawię sobie na zimę teraz nie ma czasu na pierdoły skręcam Felaszki i walcze ze stancem
Roli gotowe do naciągania
Roli gotowe do naciągania
No nieźle się prezentują ale ciekawe jak się zgra z kolorkiem autka itp
do koloru auta będzie idealnie a spas to już zależy od negatywu ;D jutro zaczynamy walkę
Super te felgi wyszły. Masz jakieś dekle do nich, czy zostaje jak na zdj?
w poniedziałek
dziś zawiozłem koła do wulkanizacji i mają takie kolejki że musiałem się umówić i dopiero na poniedziałek ... zły jestem 2 dni w plecy poszły bo bym dziś założył koło i zmierzył sobie jak mocny krążek do negatywu wytoczyć ;/ a tak pupa..
dziś zawiozłem koła do wulkanizacji i mają takie kolejki że musiałem się umówić i dopiero na poniedziałek ... zły jestem 2 dni w plecy poszły bo bym dziś założył koło i zmierzył sobie jak mocny krążek do negatywu wytoczyć ;/ a tak pupa..
To tak mało wulkanizatorów w okolicy u Cb że zostawiłeś akurat tam gdzie kolejki
do naciągu nikomu innemu nie dam niż jednemu ziomkowi w Egu reszta nie ogarnia i muszą się nagadać panie toś to za wąskie opony to się nie da tak nie wolno to zabronione.. jak mam słuchać .... to wole poczekać na zioma który ogarnia temat i się tym jara
Ja za założenie moich opon 215/35 na 8 i 9 j zapłaciłem 100 zł, co jak dla mnie jest sporym przegięciem. Daj znać ile zapłacisz
na wulkanizatorów trzeba uważać swoją drogą zaglądam tu co raz częsciej w oczekiwaniu na koła na aucie i myślę że takich jak ja jest tu dużo więcej bo na ten sezon jest grubo