Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Punciak dostał pakiet SPA czyli nowe zimeringi rozrząd oleje filtry likwidacja wycieków misa olejowa uszczelki i musi poczekać na nowe łożyska hehe i amorki dlatego lezy rozebrany w garażu bo ze skrzyni też leci i wystarczy oring wymienić za 10zł ale trzeba wszystko zwalac. Będę z przyjacielem.
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Kiedy będą wreszcie koła na aucie
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
GranuL , widzę przedłuża się wszystko, pewnie bardziej niż się spodziewałeś. Ale znam to, tak to jest z tymi rzeczami że ciężko wszystko zaplanować
Są rzeczy których nie da się przyśpieszyć :p Jak z Felgami ?
w tym tygodniu bo podwójnie polerowane były bo piaskowane malowane były wcześniej
Ogólnie to dziś już skończyłem prowadzenie elektryki pod kierunki w lusterkach no i wszystko jest si tylko musiałem rozbierać znów podszybie i ciągnąc kable itp. itp.. a mój garaż jest wąski i nerwów trochę było bo drzwi nie ma jak otwierać
Jeszcze małe zabiegi z elektryką itp.. porządek w bagaju coś się dzieje ale nie warte pokazywania bo to kosmetyka jeszcze od manometrów musze przerobić przewodu z szybkozłączek na skręcane bo to jedyne szybkozłączki jakie mam a nie mam zamiaru ryzykować życia. Mówicie co chcecie ale dla mnie AIR na szybkozłączkach to istne samobójstwo
ktoś chciał tu film z kamery cofania to daję
[youtube][/youtube]
Lusterka działają
[youtube][/youtube]
Halogeny też ;P
[youtube][/youtube]
Pozbyłem się dziś szybkozłączek bo bezpieczeństwo jest najważniejsze. Fakt nie miałem ich wiele ale jednak musi być pewnie.
I tu taki mały dodatek upiększający
Ostatnia sesja z RSami więcej na :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 498&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Ogólnie to dziś już skończyłem prowadzenie elektryki pod kierunki w lusterkach no i wszystko jest si tylko musiałem rozbierać znów podszybie i ciągnąc kable itp. itp.. a mój garaż jest wąski i nerwów trochę było bo drzwi nie ma jak otwierać
Jeszcze małe zabiegi z elektryką itp.. porządek w bagaju coś się dzieje ale nie warte pokazywania bo to kosmetyka jeszcze od manometrów musze przerobić przewodu z szybkozłączek na skręcane bo to jedyne szybkozłączki jakie mam a nie mam zamiaru ryzykować życia. Mówicie co chcecie ale dla mnie AIR na szybkozłączkach to istne samobójstwo
ktoś chciał tu film z kamery cofania to daję
[youtube][/youtube]
Lusterka działają
[youtube][/youtube]
Halogeny też ;P
[youtube][/youtube]
Pozbyłem się dziś szybkozłączek bo bezpieczeństwo jest najważniejsze. Fakt nie miałem ich wiele ale jednak musi być pewnie.
I tu taki mały dodatek upiększający
Ostatnia sesja z RSami więcej na :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 498&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Re: Odp: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Nieeee.... bez tej dokladki duzo lepiej!
sent from your sister's room using Tapatalk 7.
sent from your sister's room using Tapatalk 7.
Takie bezkompromisowe mody, a kierunkowskazy w błotnikach nadal obecne? Sam pomysł z lusterkami bardzo dobry i ładnie to wygląda.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
hmm kierunki w lusterkach ogólnie spoko ale strasznie słabo dają :/ myślałem, że się będzie ładnie cały pasek świecił. Kamerka trochę jakby wysoko. Halogeny spoko i ogólnie efekt bardzo zacny oem+
cupra lip faktycznie tutaj nie jest potrzebny
cupra lip faktycznie tutaj nie jest potrzebny
przymierzaj cupre bo tak jak leży na ziemi to nic nie da. Według mnie ten zderzak kończy się tak.... "nagle" więc lip powinien wpasować się elegancko
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
boczne kierunki ouq zaspawać to i będzie dobrze... szkoda że w lusterkach nie są pomarańczowe by z obrysem grało ;p
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
http://allegro.pl/zaslepka-kierunkowska ... 18658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takie kierunki będą wszystko jest zaplanowane i pasuje do całości bo taki sam znaczek jest w grilu i w silniku
Cupre wsadzam bo za gładko przedni zderzak jest zakończony też miałem obiekcje ale jak z przyjacielem ją wygięliśmy lekko i przypasowaliśmy jak trzeba to było miodzio w razie co zawsze można ją zdjąć od dołu otworów nie będzie widać
Kamera jest lekko w dół ukierunkowana bo nie chciałem mieć widoku na glebę a na tył
Rolki dziś odebrane o 1 w nocy Wielkie podziękowania dla MALINOWEG! mega mi się podoba mega robota
Rano fotki porobię po robocie ale filmik mały nagrałem moją padaką
[youtube][/youtube]
takie kierunki będą wszystko jest zaplanowane i pasuje do całości bo taki sam znaczek jest w grilu i w silniku
Cupre wsadzam bo za gładko przedni zderzak jest zakończony też miałem obiekcje ale jak z przyjacielem ją wygięliśmy lekko i przypasowaliśmy jak trzeba to było miodzio w razie co zawsze można ją zdjąć od dołu otworów nie będzie widać
Kamera jest lekko w dół ukierunkowana bo nie chciałem mieć widoku na glebę a na tył
Rolki dziś odebrane o 1 w nocy Wielkie podziękowania dla MALINOWEG! mega mi się podoba mega robota
Rano fotki porobię po robocie ale filmik mały nagrałem moją padaką
[youtube][/youtube]