Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Jak nie wejdzie to przyjaciel ja zawija powrotem bo to od niego dostałem gifta i cupra była jego pomysłem on mi to podsunął
opony już zawitały i skorzystałem z tematu na RCSM i wybrałem Sunny bo bardzo dobrze się naciągają. No i nie ukrywam, że wzór bieżnika mi się bardzo podoba a jest to dla mnie ważne bo bieżnik tez musi być ładny no i nie będę tu nikogo okłamywał ale i oponki w dobrym w dobrych dzięgach nie szarpią aż tak za budżet jak Michałki Teraz pozostaje się przekonać
opony już zawitały i skorzystałem z tematu na RCSM i wybrałem Sunny bo bardzo dobrze się naciągają. No i nie ukrywam, że wzór bieżnika mi się bardzo podoba a jest to dla mnie ważne bo bieżnik tez musi być ładny no i nie będę tu nikogo okłamywał ale i oponki w dobrym w dobrych dzięgach nie szarpią aż tak za budżet jak Michałki Teraz pozostaje się przekonać
skoro to auto na zloty to nie ma różnicy na czym jeździ według mnie
ważne bo muszą mieć ładny bieżnik bo jednak widać to no i dojechać na zloty trzeba
Nie nie ja nie z takich jak już to kupuje race do zdjęć i jest na fotkach ten sam efekt co palenia gumy
No to tym bardziej, ja kupując opony do B3 specjalnie nawet kupiłem 10 zł tańsze z niższym indeksem prędkości, bo po co mi 240, jak latam do tych 150 w porywach jak fantazja poniesie
Dokładnie aby się przemieścić z miejsca A do B
Opony też nie mogą się doczekać felg ;D
Tunel wyszedł ślicznie
Opony też nie mogą się doczekać felg ;D
Tunel wyszedł ślicznie
Elektryka detailing silnika i czekam na koła Malinowy troszkę wydłużył termin
Re: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Jak dla mnie w żadnym aucie nei powinno się palićMr Coffee pisze:Tunel gitara zwłaszcza dla nie palących
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Re: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
A zwłaszcza jak jest climaLopezoS pisze:Jak dla mnie w żadnym aucie nei powinno się palićMr Coffee pisze:Tunel gitara zwłaszcza dla nie palących
Jutro będę w Iławie ale nie Borewiczem bo nie lubię wyjeżdżać na zlot nieukończonym autem
fotki będą na " GranuL Photos"
fotki będą na " GranuL Photos"
GranuL, Punciakiem jedziesz ? Może i mój obdrapaniec się załapie xD