Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Bałem się jak to wyjdzie ale oryginalność wyszła na dobre ;d halogen będzie taki czy folia pójdzie w ruch na żółto ?
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Noo i jest glancuś! hahaha I weź tam pogratuluj mechanikowi ode mnie
U lakiernika ten zderzak wyglądał Bardzo słabo, ale na aucie trochę wyładniał. Sam osobiście bym tego nie założył chodź wiem ile $ kosztował.... pokaż lepiej tył bo dupsko dużo bardziej mi się podoba.
Wieczorem bo siora z Angli przyjechala jestem w gosciach.
Halogen na zolto kierunki na pomarancz wkurzylem sie jak lakiernik mi to zdjal
Halogen na zolto kierunki na pomarancz wkurzylem sie jak lakiernik mi to zdjal
dobra, jak jest wszystko na aucie to wygląda o niebo lepiej
więcej fotek zatem żeby się dobrze można było przyjrzeć:)
więcej fotek zatem żeby się dobrze można było przyjrzeć:)
Dokładnie więcej fot - ale jak na 1 fotę to mi się podoba
Jak dla mnie kozacko to wyszło wszystko. Zobaczymy jak będzie leżeć na 18, ale progi z Votexa/25th by chyba się jeszcze przydały
Felgi będą srebrne? Bo jak tak teraz patrze to rotor w tym kolorze co blenda, grill itd mógłby tutaj zrobić robotę
Felgi będą srebrne? Bo jak tak teraz patrze to rotor w tym kolorze co blenda, grill itd mógłby tutaj zrobić robotę
-
- Gadatliwa bestia
Widzę, że RS jeszcze u Ciebie, to musisz tak zrobic, ze na lato docelowe 18 , a na zime 19
Ładnie ładnie
Ładnie ładnie
Auto zimy nie widziało i tak już zostanie dlatego rsy na sell powiem tak będzie jeszcze niżej i do tego dojdą 18 i powiem ze jest ostro. Kupiłem aira żeby do garażu wjeżdżać a i tak muszę deski podkładać bo nie idzie . Ogólnie to felgi calutkie w polerce będą czarny by się zgubił. W weekend sesja z kolami jutro nowe opony będą u mnie 215.35.18 i będzie robiony spas bo nie wiem jakie ranty na tył dać 3.25 czy 2.75 zobaczymy ile na negatywie urwę bo ranty nowe z Niemiec będą leciały.
Fotki:
Fotki:
Co wydechem? Masz wycięcie w zderzaku czy będzie schowany?
hmm przód będzie jeszcze wypychany jakoś dla lepszego spasu, czy zostaje tak?
wyszło bardzo fajnie
wyszło bardzo fajnie
Z tego wszystkiego to lusterka najlepsze. Przód grill i listwa super koncepcja kratek z S3 Ok ale nie porywa ale jest Ok, trzeba przyznać jest to jakaś nowa wizja i to się chwali.
Za to tył jest kiepski, może wydech podratuje sprawę, ale teraz jest słabo, ucho od linki holowniczej sterczy strasznie, pasowało by się go pozbyć.
Obrys w tylnej listwie to świetny pomysł.
Za to tył jest kiepski, może wydech podratuje sprawę, ale teraz jest słabo, ucho od linki holowniczej sterczy strasznie, pasowało by się go pozbyć.
Obrys w tylnej listwie to świetny pomysł.
Ucho do wyciecia idzie nie ma konpromisow hehe oczywiscie po to dyfuzor bo nowy wydech jompletny bedzie. Przod ma dokladke cupry ale nie miesci sie heheh za nisko ogolnie w weekwnd felgi na auto wwalam i pasuje negatywie i sesyjka bedzie. Przod 9.5j tyl 9.5 lub nie cale 10 musze zobaczyc na negatywoe jak urobie bo ranty 3.25 raczej bede zamawial ale awaryjnie 2.75 na szczescie u niemca taniej jak u nas w pl
Jak dla mnie kosa ! Dokładki od Cupery nie chcesz pogonić jak Ci nie wchodzi ? :D