[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Do Poznania powrot zaraz po swietach. Wtedy tez mam nadzieje odrazu proba z Nankangami 

u mnie też wyląduje komplet nankangów
i byle do wiosny.. co tam za maszynę kupiłeś?
użytek własny czy zamierzasz coś gdzieś z nią działać czasem? 

i byle do wiosny.. co tam za maszynę kupiłeś?

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:

Poprosimy lato!
.
.
.
.
.
.
... I kurr kogos kto w koncu wstrzeli mi to 215/35/18 na 10 cali!
Bez tego narazie stoje w miejscu!
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
mlodyBZG, nosz kurr... nie chce. Ale ni chu_ja!
Nie poddam sie i nie zmienie rozmiaru! Ma byc 215/35 i koniec! Nie po to kupowalem 6szt. opon zeby odpuscic temat! 

sagano88, dasz rade! podesłałem zdjęcie , więc wiesz co i komu powiedzieć, że się da! 

mlodyBZG, po prostu auto nie chce byc kaleka 

Dziwna sprawa, felga musi być jakiejś nietypowej budowy że nie chce wskoczyć bo nie wieże że w PO nie ma ogarniętych oponiarzy w tym temacie 

Podjedź do Lubonia na Gruszkową (Żabikowo). Wentyl Ci to ogarnie. Ma fajne sprzęty do takich akcji 

'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
steniu4, sagano tam był wcześniej już. dzisiaj byliśmy znowu i została u niego felga i nankang. Obadamy co z tego wyjdzie.

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzigit84, za kazdym razem wspominam o podobnych "akcjach" z yt, ale mimo tego, ze kazdy wie o co chodzi to nikt nie chce sie bawic np sprayem
GoNzO !!!, no dziwna sprawa... ale gumiarzy odwiedzam nie byle jakich. Problem jest napewno w tym, ze felga ma budowe taka, ze opona nie ma punktu do zaparcia - tak jak w tym filmiku ktory wrzucil Dzigit84, ale mimo tego jak widac mozna.
steniu4, dzieki
Dzisiaj z truckmanem pojechalismy tam w ciemno po Twoim info, bo myslalem, ze to cos innego z Lubonia. A ze ze mnie taki Poznaniak jak z koziej... trabka i nie kojarze ulic to dopiero prawie na miejscu skojarzylem, ze juz tam bylem
Wczesniej dal mi tam namiary Maciej Kukiela i faktycznie spoko koles - u niego jak po masle rozciagalismy je na 9,5J.
No nic... zobaczymy. Wczesniej bylem tam z Hankookami, a teraz z nowymi Nankangami... W kazdym badz razie czekam na info.

GoNzO !!!, no dziwna sprawa... ale gumiarzy odwiedzam nie byle jakich. Problem jest napewno w tym, ze felga ma budowe taka, ze opona nie ma punktu do zaparcia - tak jak w tym filmiku ktory wrzucil Dzigit84, ale mimo tego jak widac mozna.
steniu4, dzieki

Wczesniej dal mi tam namiary Maciej Kukiela i faktycznie spoko koles - u niego jak po masle rozciagalismy je na 9,5J.
No nic... zobaczymy. Wczesniej bylem tam z Hankookami, a teraz z nowymi Nankangami... W kazdym badz razie czekam na info.
jak nie wejdzie to sagano założy 285/30