Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
orzech17111, noo juz pisaliśmy mu ale Granul uważa że potrzebny mu kompromis bo "do garażu nie wjadę", "bo żona ma już dosyć gwintu" i takie tam a w dodatku chłopak musi o plecy zadbać
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gumiś 89, nie dziwie mu sie bo nie po to placi za garaz zeby teraz samochod przed blokiem trzymac.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
plecy mi od gwintu nie pogorszą się ani nie wyzdrowieją ;D Ja tez mam troszkę dość gwintu bo auto służy mi na co dzień i na trasy i bywa często tak że naprawdę muszę po bezdrożach jeździć więc bez sensu niszczyć auto. Będę na wakacje jechać za granice i do tego celu kupuje jeszcze letnie 15" i kołpaczki bo bezpieczniej. Tak jest nawet na serii problem wjechać. Sąsiad a4 b6 na s-lineowym zawieszeniu ledwo ledwo przechodzi.
Myślę że dam rade najwyżej w lato zrezygnuję z garażu w ostateczności. A jak Bozia da to za rok psssst psssst się wstawi.
Po cichu liczę na to że te 19" jakiś jednak prześwit zwiększą dlatego łudzę się nadzieją ze się może udać.
Myślę że dam rade najwyżej w lato zrezygnuję z garażu w ostateczności. A jak Bozia da to za rok psssst psssst się wstawi.
Po cichu liczę na to że te 19" jakiś jednak prześwit zwiększą dlatego łudzę się nadzieją ze się może udać.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Tak tak ale coś za coś, albo kozioł i ten garaż albo gleba i inny garaż z normalnym wjazdem Noo lub tak jak piszesz, że latem tylko pod chmurką
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Trzeba sobie radzić. Nie mogę się doczekać aż wyjdę z wyra bo już koło założę itp. to już jakoś to będzie wyglądać
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no bo jedyne wyjscie wtedy to zeby w miare to wygladlao...to 17" :< na seria zawieszeniu z jakas normalna opona...bo tak to
Jetta MKIV VR5 by GranuL
kusi mnie naciąg nawet znalazłem ładne nowe oponki 215/35 także był by śliczny naciąg ale ja latam koło 200km/ów także musi być i bezpiecznie dlatego szukam 225 będzie skosik i bezpiecznie bo przy 35 profilu to już z naciągiem nie ma co kozaczyć ;D haha bo to naleśniczek. Jutro jadę po opony do Mańka i do Kota jak nie wyłapie dobrych sztuk to nowe wezmę z neta.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
na 8 j 215/35 nie bedzie naciągu, u mnie na 8,5j jest delikatny także smiało można 215/35 brać
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Wesley, no to będzie skromnie ;D
http://tyrestretch.com/8_215_35_R19/" onclick="window.open(this.href);return false; coś w tym stylu chyba ;D
http://tyrestretch.com/8_215_35_R19/" onclick="window.open(this.href);return false; coś w tym stylu chyba ;D
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL to miał być swoisty apel o 215/35 bo 225/35 mogłoby zepsuć wygląd koła
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Wesley, MariuszPrusia, teraz wiem nie sprawdziłem i się pomyliłem myślałem ze będzie coś tam lekki naciąg źle obliczyłem.
Powiem tak 215 tylko nowe znalazłem jak do tej pory a w używkach żadnej. Zależy co będą moi znajomi mieli na hali to sie weźmie i zależy jak będą sobie towar cenić. żebym miał dużo siana to bym się nie bawił ale niestety trzeba troszkę poszukać.
205/35/19 wychodziły w ogóle?
kolejna dokładka v6 mi uciekła z przed nosa ;/
Powiem tak 215 tylko nowe znalazłem jak do tej pory a w używkach żadnej. Zależy co będą moi znajomi mieli na hali to sie weźmie i zależy jak będą sobie towar cenić. żebym miał dużo siana to bym się nie bawił ale niestety trzeba troszkę poszukać.
205/35/19 wychodziły w ogóle?
kolejna dokładka v6 mi uciekła z przed nosa ;/