Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, wiem zdaje sobie sprawę ale dałem gumową podłaktkę a pod śruby bo mam az 4 grube krzyżakowe dałem blaszkę metalowa żeby się nacisk rozkładał równomiernie i jest ok. Zanim ta klapa się zniszczy od uchwytu to już będzie USA klapa.
wielik, wiem wiem ale nie chce na stałe i żadnych dziur robić mam magnes i mam uchwyt także spoko luzik do wyboru do koloru tak jest bezpieczniej bo wolno nie jeżdżę. A nie znam magnesu który daje gwarancje na ponad 200klocków na godzine
wielik, wiem wiem ale nie chce na stałe i żadnych dziur robić mam magnes i mam uchwyt także spoko luzik do wyboru do koloru tak jest bezpieczniej bo wolno nie jeżdżę. A nie znam magnesu który daje gwarancje na ponad 200klocków na godzine
Jetta MKIV VR5 by GranuL
ale Maniek to się ceni, malowałem u niego kiedyś felgi to nieźle liczył ale coś tam utargowałem, może lepiej na własną rękę coś poszukaj bo może taniej wyjdzie
- wielik
- ONE NIGHT IN IBIZA <3
- Kontakt:
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
170 za sztuke u mankaGumiś 89 pisze:ale Maniek to się ceni, malowałem u niego kiedyś felgi to nieźle liczył ale coś tam utargowałem, może lepiej na własną rękę coś poszukaj bo może taniej wyjdzie
była HONDA Civic EJ9 IS
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta MKIV VR5 by GranuL
możliwe bo zapłaciłem około 700pln sorry za OT bo znowu będą pisać że więcej w tym temacie biadolenia niż faktów
- wielik
- ONE NIGHT IN IBIZA <3
- Kontakt:
w tamtym tygodniu dowiadywałem sie osobiście i mówil ze taka cena jestGumiś 89 pisze:możliwe bo zapłaciłem około 700pln sorry za OT bo znowu będą pisać że więcej w tym temacie biadolenia niż faktów
rozmawiamy na temat BORY przecież
była HONDA Civic EJ9 IS
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Panowie bo źle z nim Gadacie jakbyście wiedzieli po ile opony kupowałem u niego albo regeneracje robiłem 18" s-linów to by wam szczeki opadły. Trzeba być stałym klientem i browara wypić z Maniusiem
Nowe regenerowane i odmalowane roztrzepałem feluszki po kolizji i jeszcze raz trzeba było robić i felgi jak nowe.
Nowe regenerowane i odmalowane roztrzepałem feluszki po kolizji i jeszcze raz trzeba było robić i felgi jak nowe.
[quote="GranuL"]Panowie bo źle z nim Gadacie jakbyście wiedzieli po ile opony kupowałem u niego albo regeneracje robiłem 18" s-linów to by wam szczeki opadły. Trzeba być stałym klientem i browara wypić z Maniusiem
to musimy isc z nim na piwo bo zaq duzo chce za fele:)bylem u kota i tak jak mowilem ma takie laczki jak szukasz
to musimy isc z nim na piwo bo zaq duzo chce za fele:)bylem u kota i tak jak mowilem ma takie laczki jak szukasz
- piotrek920123
- Użytkownik
Z kotem się interesów nie robi, może ma opony jakie potrzebujecie ale szkoda kasy bo wyglądają idealnie a dość szybko się zjadą a po drugie u niego pracują niekompetentni ludzieczerwiak5 pisze:GranuL pisze:Panowie bo źle z nim Gadacie jakbyście wiedzieli po ile opony kupowałem u niego albo regeneracje robiłem 18" s-linów to by wam szczeki opadły. Trzeba być stałym klientem i browara wypić z Maniusiem
Jetta MKIV VR5 by GranuL
piotrek920123, ja z Kotem zrobiłem sporo i obecne zimówki też i dałem mało i sa igiełki do dziś. Tylko że kiciuś zaczął się ceenić
PRZERWA W MODACH NA MIECHA
Niestety Granulek ma zakaz siedzenia tylko leżenie - dostałem skierowanie do szpitala ale się udało że hospitalizuję się w domku a zastrzyki i badania w przychodni także nie ma szans aby co kol wiek zrobić. Dobrze że udało mi się lusterko od Angola wymienić wczoraj chociaż
PRZERWA W MODACH NA MIECHA
Niestety Granulek ma zakaz siedzenia tylko leżenie - dostałem skierowanie do szpitala ale się udało że hospitalizuję się w domku a zastrzyki i badania w przychodni także nie ma szans aby co kol wiek zrobić. Dobrze że udało mi się lusterko od Angola wymienić wczoraj chociaż
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no to niedobrze przyjacielu ze taka dluga przerwa(ale wazne zeby ci pomogli)