Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie rece spoko tylko przeziebienie mnie rozje.... na maxa,ale wazne ze mod dokonczony jeszcze tylko dach i przednia blenda
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No właśnie muszę teraz lakiernika ogarnąć - wiesz co chce zrobić ;D i wtedy będę mógł się zająć dachem. Wtedy autko zewnątrz będzie gotowe do założenia koła. A ty się lecz bo jeszcze jeden mod już czeka na twoją pomoc ;D
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Dlaczego ja??? albo podnietę zaspokoić - naprawdę DOBRE- pozytywne emocje
Nie no dobrze lecicie z czerwiakiem5, - czerwiak5, możesz się tu jeszcze odzywać
Twoja wypowiedź poczęsci ma sens - także LUZ - nie wszystko kręci się wokół grubych modów - kwestia czy ktoś często modzi czy rzadziej??? tutaj już ???
No powiem że czarna folia zamiast drewna naprawdę mogła wy być tutaj trafieniem w setno.
Tunel wyszedł SPOKO FEST i pasi Tu - też mam zajawę na jego odświeżenie
Jeszcze nakładki na pedały i podstopnica by się tu przydały
Zapach GTI pachnie co ???
Nie no dobrze lecicie z czerwiakiem5, - czerwiak5, możesz się tu jeszcze odzywać
Twoja wypowiedź poczęsci ma sens - także LUZ - nie wszystko kręci się wokół grubych modów - kwestia czy ktoś często modzi czy rzadziej??? tutaj już ???
No powiem że czarna folia zamiast drewna naprawdę mogła wy być tutaj trafieniem w setno.
Tunel wyszedł SPOKO FEST i pasi Tu - też mam zajawę na jego odświeżenie
Jeszcze nakładki na pedały i podstopnica by się tu przydały
Zapach GTI pachnie co ???
Jetta MKIV VR5 by GranuL
wodzisun, ładnie pachnie a podstopnica jest w kolorze jasnym i ładnie się komponuje i sportowe mi się kojarzą z wieś tuningiem zwłaszcza w takim eleganckim wnętrzu. Bo co innego w czarnym. Na tunel chyba folie zamówię i tak dla przymiarki szczotkowaną czarną.
orzech17111, wiesz że przednia mi się nie widzi za bardzo a koncepcja już na przednią dokładkę jest i będzie miodzio.
orzech17111, wiesz że przednia mi się nie widzi za bardzo a koncepcja już na przednią dokładkę jest i będzie miodzio.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, ooo co ciekawego wymysliles ^^? no do bory ciezko z doborem:/ 25th oklepane..v6.. jakos nie ma tego "Czegos"
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, Popielniczka nie będzie Ci potrzebna? (nie mam tu na mysli że np palisz czy coś ale zawsze może robić za jakis tam mały smietniczek)
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gacek904, zawsze tam miałem drobne śrubki itp.. ale tak naprwde nigdy z niej nie korzystałem także nie będzie mi potrzebna a komfort nieziemski jeśli chodzi o CB.
orzech17111, dokładnie. Niebawem zobaczysz na własne oczy co rzem wymyślił może się nie spodoba ale bez kontrowersji nie obejdzie się ;D
orzech17111, dokładnie. Niebawem zobaczysz na własne oczy co rzem wymyślił może się nie spodoba ale bez kontrowersji nie obejdzie się ;D
- wielik
- ONE NIGHT IN IBIZA <3
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, Cb tak na plecach bedzie leżało??
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2013 11:39 przez wielik, łącznie zmieniany 1 raz.
była HONDA Civic EJ9 IS
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
był SEAT IBIZA 6K2 1.9 TDI ASV+
jest SEAT LEON 1.9TDI 110 KW ARL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=507810" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta MKIV VR5 by GranuL
wielik, tak tak mi się podoba ale mam jeszcze 2 anteny jeszcze jedną małą na magnes i podstawkę magnesową pod obecną sirio. A Cichy mnie wczoraj uświadomił że można fajnie antenę wbudować w słupek nie widocznie
Damian92, A to racja byłem tam rano i wieczorem - świeże bułeczki muszą być
Panowie czy wiecie może czy lampka W8 podejdzie do mnie bez problemu p&p????
Damian92, A to racja byłem tam rano i wieczorem - świeże bułeczki muszą być
Panowie czy wiecie może czy lampka W8 podejdzie do mnie bez problemu p&p????
Jetta MKIV VR5 by GranuL
jak do każdego mk4GranuL pisze:Panowie czy wiecie może czy lampka W8 podejdzie do mnie bez problemu p&p????
polecam, super sprawa