[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Sie zobaczy Z jednej strony chcialbym dla mniejszego przypalu, ale z drugiej nie wiem jak beda mi sie podobac odstajace zaslepki Pamietam, ze kiedys byly na Allegro przyjemne zestawy na ori czesciach. Jak trafie cos takiego, napewno sie zastanowie.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
sagano88, Przyklej same zaślepki sprysków do zderzaka na taśmie do listw. Ja tak miałem i nikomu nawet do głowy nie przyszło że tam nie ma sprysków(policja, przegląd).
Zakładać moim zdaniem nie warto bo to nic nie myje...
Golf z roku na rok coraz lepszy!
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Mnie ostatnio prosili włączyć - ale, że nie mam jeszcze podłączonych to powiedziałem, że nie mam płynu i nie działają.lolo_golf pisze:sagano88, Przyklej same zaślepki sprysków do zderzaka na taśmie do listw. Ja tak miałem i nikomu nawet do głowy nie przyszło że tam nie ma sprysków(policja, przegląd).
Odnośnie używania to tylko syf na zderzaku się robi więc założyć można tylko dla świętego spokoju.
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dokladnie! lolo_golf i ŻuReK macie racje. Spryskow na szyby nie uzywam bo brudza auto, a gdzie tu zderzak i caly przod?! Jezeli beda mialy byc to tylko i wylacznie w roli "statystow"
Tak np. jeszcze dzis zdarzyl mi sie maly FAKE . Otoz po pracy chcialem zrobic dobry uczynek i podwiezc znajomych na pociag - Po przejechaniu kilkuset mertow poczulem swad i juz wiedzialem co jest grane - Popalilem sobie nadkola (a wlasciwie na szczescie jedno od strony kierowcy)! Ale coz, bedzie pretekst zeby w koncu wziasc sie za pomalowanie bokow auta. Jak mnie nie kluly zawsze obecne rysy, tak teraz nie moge zniesc widoku nadpalonego i obdartego rantu!
Dzieki lolo_golf Malymi kroczkami cos tam sie dzieje Nie koniecznie zawsze do przodu, ale czasami po kroku w tyl, sa dwa w przodlolo_golf pisze:Golf z roku na rok coraz lepszy!
Tak np. jeszcze dzis zdarzyl mi sie maly FAKE . Otoz po pracy chcialem zrobic dobry uczynek i podwiezc znajomych na pociag - Po przejechaniu kilkuset mertow poczulem swad i juz wiedzialem co jest grane - Popalilem sobie nadkola (a wlasciwie na szczescie jedno od strony kierowcy)! Ale coz, bedzie pretekst zeby w koncu wziasc sie za pomalowanie bokow auta. Jak mnie nie kluly zawsze obecne rysy, tak teraz nie moge zniesc widoku nadpalonego i obdartego rantu!
sagano88, dokładnie. Nie ma sensu montować oryginałów, bo płyn na maxa szybko ucieka, a pożytku z nich żadnego. Podczas spotkania z patrolem dobrze wychodzi też śpiewka że w starszych samochodach (jak nasze) spryskiwacze nie działają gdy jest mniej niż połowa płynu w zbiorniczku (podobno w niektórych furach tak rzeczywiście jest, po to żeby starczało na szyby). Tylko trzeba pilnować, żeby zawsze było mniej niż połowa .lolo_golf pisze:sagano88, Przyklej same zaślepki sprysków do zderzaka na taśmie do listw. Ja tak miałem i nikomu nawet do głowy nie przyszło że tam nie ma sprysków(policja, przegląd).
To mam pytanie, bo w mojej Octavii jest pewnie podobnie. Planuję zakupić sobie BBSy RC na tył, które mają 17x8 i ET 20. Do tego musi być dystans 20mm zmieniający rozstaw śrub, czyli wychodzi ET 0. Z kalkulatora wychodzi mi wystawienie dokładnie takie jak u Ciebie. Mam rację?sagano88 pisze:Dzieki! Z ET w MK4 juz nie ma przede mna tajemnic
P.S. Miałeś coś robione z błotnikami?
Skoda Octavia 1,9TDi AXR, OBECNIE: 143KM / 325Nm
MikeWRC, OCP http://www.octaviaclub.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Opis mojej fury: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5596854" onclick="window.open(this.href);return false;
MikeWRC, OCP http://www.octaviaclub.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Opis mojej fury: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5596854" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MikeWRC, hmm...? powiem Ci, ze dales mi niezla zagwostke. ET 0 to dopiero brzmi strasznie! Kiedys u mnie na felgach 18x8 ET25 i oponie 205/40 bylo na rowni z blotnikiem tak ze nic nie wystawalo (no moze w gre wchodzilaby tolerancja +- 5mm.). U Ciebie do tego doszedl by dystans zmieniajacy i wystawienie, czyli kiepsko to widze. Musialbys miec na tych 8" spory naciag tak zeby oponka sie chowala w nadkole cos jak u mnie (tyle, ze im szersza felga tym bardziej idzie cos ugrac opona). W Twoim wypadku jezeli chodzi o 17x8 i naciagi, musialby byc to niezly nalesnik przez co na tak duze auto jak Octavia bedzie kiepsko to wygladalo i wypelnialo nadkole.
Ja widzisz nic nie robilem z nadkolami i sa efekty Ale na przyszly sezon chce wlasnie jeszcze ugrac cos opona i mozliwe, ze wpadnie 215/35 na 10"
Wymowke zapamietam
Ja widzisz nic nie robilem z nadkolami i sa efekty Ale na przyszly sezon chce wlasnie jeszcze ugrac cos opona i mozliwe, ze wpadnie 215/35 na 10"
Wymowke zapamietam
- miko
- black point
- Kontakt:
Niezła jazda i zadymasagano88 pisze:Popalilem sobie nadkola
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nieźle. Wsadź sobie odboje na amory. Jak tak zrobiłem i na szczęście uniknąłem tej sytuacji,a było blisko
http://moto.allegro.pl/twarde-gumowe-od ... 74665.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://moto.allegro.pl/twarde-gumowe-od ... 74665.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lolo_golf, on ma odboje od lutego w domu w szufladzie
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
hehe no to teraz z tej szuflady będzie musiał wyciągnąć trochę groszatruckman pisze:lolo_golf, on ma odboje od lutego w domu w szufladzie
lolo_golf, akurat lakier na bokach spowoduje ze bryka na nowy sezon bedzie absolutnym rodzynem i perelka na ulicach poznania.
No chyba ze audi na golfa zamienie to bedzie numerem dwa
No chyba ze audi na golfa zamienie to bedzie numerem dwa
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, sagano, macie może jakiegoś spota między 5-10 października? Bo mam stoisko na Taropaku także bede w Poznaniu to bym zobaczył ta perełkę