też stwierdzam że nie pasują wcale te lusterka, o wiele lepiej wyglądają czarnetruckman pisze:Na uj te lusterka?

obejrzę sobie tą strukturę powłoki na DUB IT

Moderator: G0 Karcio

też stwierdzam że nie pasują wcale te lusterka, o wiele lepiej wyglądają czarnetruckman pisze:Na uj te lusterka?

Sam zastanawiam się czy u siebie tego nie zaaplikować
  Sam zastanawiam się czy u siebie tego nie zaaplikować 

Jak juz robisz fotki to zrób zdjecie z małej odległości bo nie widac tej struktury . Z daleka to wiesz... Wszytko ładne. Kolor lusterek nie pasuje do reszty i lampy przód tak jakby z innej epokishowtime pisze:Załapał się na jeszcze kilku zdjęciach.
 Ale biały z czarnym dachem to jest
 Ale biały z czarnym dachem to jest  

i nie mow ze nie przyjedziesz bo to impreza na ktorej nie mozna nie byc
 i nie mow ze nie przyjedziesz bo to impreza na ktorej nie mozna nie byc  
  a mi sie podobaja czerwone
 a mi sie podobaja czerwone  nie mozna byc takim konserwatystą że tylko black&white
 nie mozna byc takim konserwatystą że tylko black&white 

dlatego mam zieloneshowtime pisze:tylko black&white

niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają
 niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają 

Dostajesz za 150 stron w tym temacie o pierdołach, nawet u mnie tyle spamu nie byłoBo później ja dostaje za to ******

Jak sie będe nudził to przyjade i zobacze.showtime pisze:Strukture sobie pomacasz jak przyjedziesz na DUB ITi nie mow ze nie przyjedziesz bo to impreza na ktorej nie mozna nie byc

Pasują ale moda na kolor biały pojawiła sie rok -dwa temu a lampy kojarzą sie mi z latami 90-tymishowtime pisze:Lampy przód. Czarne do białego auta. Wg mnie pasują,
Twoje auto i możesz nawet jeździc bez lusterek. Dla mnie nie pasują a ważne że Tobie pasuja.showtime pisze:Lusterka? Jakby to bylo Wasze auto to moglibyscie sobie zrobic nawet sraczkowate
Jeszcze chyba zapomiałeś o "500" co w seri miał czerwone lusterka.showtime pisze: a mi sie podobaja czerwonenie mozna byc takim konserwatystą że tylko black&white

showtime pisze:niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają

I później trzeba przejrzeć 50stron zeby cokolwiek znaleśctruckman pisze:Dostajesz za 150 stron w tym temacie o pierdołach, nawet u mnie tyle spamu nie było

truckman pisze:Z tym przykładem lusterk w porsche to tak dałeś jakbym ja pokazał, że subaru mają złote felgi to ja też maluje

Podejrzewam, że chodzi o mnie bo truckman wyszedł z gry... No tak, mój Golf w porównaniu do 2011 ma tylko większą mocshowtime pisze:niech inni z ligi Variantów teraz kminią a nie tylko sobie mocy dodają

Poki co poasuje do tylnych lamp, a jak dasz pasek cos w stylu tej 500-tki z napisem "OEM +... jak miales" bedzie o wiele lepiej!
 Poki co poasuje do tylnych lamp, a jak dasz pasek cos w stylu tej 500-tki z napisem "OEM +... jak miales" bedzie o wiele lepiej!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości