[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki Kamel Jestem tego samego zdania co do kol.
Jakby byly warunki mozna by samemu cos dzialac, ale niestety. Jednak jak na taka akcje wszystko przebieglo szybko i sprawnie za co tez WIELKIE DZIEKI DLA truckmana
Nareszcie sie ich doczekalem. Poki co tak wyglada setup na szybko. Na przod, moge zapewnic, ze na 100% kiedys wpadna wklesle rotory, tylko to kwestia czasu.
Podsumowujac dzien zakonczony pozytywnie! Akcja wymiany miski udana. Tu podziekowania tez dla wajsika za skolowanie czesci i kropka za montaz Jedynym minusem byl nieplanowany wydatek, ale i to wyszlo Golfikowi na dobre bo dostal swiezy olej i miske
Jakby byly warunki mozna by samemu cos dzialac, ale niestety. Jednak jak na taka akcje wszystko przebieglo szybko i sprawnie za co tez WIELKIE DZIEKI DLA truckmana
Nareszcie sie ich doczekalem. Poki co tak wyglada setup na szybko. Na przod, moge zapewnic, ze na 100% kiedys wpadna wklesle rotory, tylko to kwestia czasu.
Podsumowujac dzien zakonczony pozytywnie! Akcja wymiany miski udana. Tu podziekowania tez dla wajsika za skolowanie czesci i kropka za montaz Jedynym minusem byl nieplanowany wydatek, ale i to wyszlo Golfikowi na dobre bo dostal swiezy olej i miske
Malinka! Miły Panie jest dobrze... Przezacne koło. BBS i wszystko jasne. A że wydatek, to zawsze śmutno ale nowa oliwka nie zaszkodzi... Ja w sumie jutro będę zmieniał ale tak się zastanawiam czy niepoczekać i najpierw nie rozwalić miskę bo coś popularna akcja ostatnio Tylko że jeszcze mam Hummera bo nie ma czasu zmienić zawiasu więc nic mi nie grozi
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
tył wygląda mega, do przodu brakuje wkleslego rotoru bedzie bomba
kiedys tez myslalem o tej feldze, a wszystko przez to foto
no kolo jest mega ile jest rozmiarow tych felg co masz? bo wczoraj widzialem te fele na e36 i kolo mial z tylu mega wklesnieta suke a z przodu troszke mniej ale tez wklesla... a twoja z przodu chyba porosto czy mi sie zdaje?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Tego kola jest mnostwo rozmiarow z roznych marek. Począwszy od identycznych 17" po 18" w troszke "okrojonej" wersji z TT. Ja z przodu mam prosto jednak nie az tak prosto jak w felgach, ktore mialem na dawce dekielkow. Na wklesly rotor mam juz obrany kurs, takze jak sie trafi na pewno zagosci u mnie.
No długo czekałeś z pokazaniem na tych kołach - No jest bomba
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
z tymi kołami jest taka sama akcja jak z moimi rotami,
jak przód był płaski to nie robiło to takiej roboty jak przód i tył wklęsły...
szukaj jak najszybciej wklęsłych rotorów i będzie ogień z dupy...
W końcu ktoś mnie poparłKonradzikIV pisze:z tymi kołami jest taka sama akcja jak z moimi rotami,
Też myślałem, że będzie większy szał .... chociaż jest dobrze może dać go niżej jeszcze ?
Truckman dobrze gada
Truckman dobrze gada
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
o szittKonradzikIV pisze:będzie ogień z dupy...
grubas juz jest niewąski a jak dojdzie rotor bedzie w/w
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki Panowie!
KonradzikIV masz 100% racje. Pamietam jak u Ciebie pierwszy raz zobaczylem i mialem niedosyt. U sebie od poczatku bylem tego swiadom, dlatego nie mam zamiaru tak tego zostawic. Kolo ma potencjal i u mnie dlugoterminowa przeprawe, takze to nie ostatnie slowo jakie z nimi powiedzialem
kalbi_vw, nizej mozna zejsc jak najbardziej. Z tylu zostala regulacja do wyrzucenia, a z przodu 2cm. gwintu + ewentualna zamiana gum i talerzykow od Polo, takze pole do manewru spore. Aktualnie jest tak, ze kolo chowa sie delikatnie, jest na mm. i szczelnie wypelnia nadkole. Ogolnie setup nie ruszany od ponad roku! Taki do jazdy na co dzien. Spokojnie i bezstresowo Cos tam z tego bede kombinowal uszczknac, a jak sie spodoba na pewno tak zostanie.
KonradzikIV masz 100% racje. Pamietam jak u Ciebie pierwszy raz zobaczylem i mialem niedosyt. U sebie od poczatku bylem tego swiadom, dlatego nie mam zamiaru tak tego zostawic. Kolo ma potencjal i u mnie dlugoterminowa przeprawe, takze to nie ostatnie slowo jakie z nimi powiedzialem
kalbi_vw, nizej mozna zejsc jak najbardziej. Z tylu zostala regulacja do wyrzucenia, a z przodu 2cm. gwintu + ewentualna zamiana gum i talerzykow od Polo, takze pole do manewru spore. Aktualnie jest tak, ze kolo chowa sie delikatnie, jest na mm. i szczelnie wypelnia nadkole. Ogolnie setup nie ruszany od ponad roku! Taki do jazdy na co dzien. Spokojnie i bezstresowo Cos tam z tego bede kombinowal uszczknac, a jak sie spodoba na pewno tak zostanie.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman zapraszam! Ostatnio wyszedles w pol roboty, wiec pora nadrobic.