Dzieki za te mile jak i inne komenty! Mi tam wsio ryba
 Dzieki za te mile jak i inne komenty! Mi tam wsio ryba 
Pardom, nie bede juz cytowal kazdego z osobna, a odpowiem tak z grubsza

Ten koles BBS mam nadzieje, ze juz niedlugo sie podda i wyladuje tam gdzie od dawna powienien. Wszystko lezy i czeka sobie (nawet w pokoju) lacznie z oponami, nowymi srobami, "cynamonem" dla odswiezenia, wiec pozostal ten nieszczesny adapter do pompowania.
RH nie jestem przeciwnikiem, bo potrafi zrobic robote, ale z ta "miekkoscia" cos jest
 Jednak nie pogardzil bym takimi soczystymi rozmiarami jak u wuja truckmana.
 Jednak nie pogardzil bym takimi soczystymi rozmiarami jak u wuja truckmana.Co do WOB-ow to steniu masz racje. Co chwila wygladam na auto czy sa tam gdzie trzeba
 Patent na ochrone musi byc, tazke musze sie podpytac co Ty wymysliles?
 Patent na ochrone musi byc, tazke musze sie podpytac co Ty wymysliles?Co do srodka i "konkretow" (nie mam tu na mysli pelnego FIS-a, ktory jeszcze czeka na montaz), napewno wpadna takie klasyki jak:
- podstopnica i pedaly z TT-ki,
- duza Navi MFD,
- czy kratki z Bory, R32,
Musze tez dac do obszycia (wg. wlasnego pomyslu) podlokietnik w skore bo jak narazie on jedyny zostal materialowy. Wkleic tez lusterka do daszkow przeciwslonecznych bo poki co sa obszyte "na pelno", a lusterka czekaja dawno pomalowane. Mi tam to pasuje bo i tak z nich nie korzystam, a przynajmniej kobiety nie kusi by co chwila sie przegladac i rozpraszac kierowce

Pewnie co niektorym nasuwaja sie tez dekory z R32, ale mnie az tak nie kreca. Fakt niezle by pasowaly, rozjasnily wnetrze i zgraly sie z kolorem auta, ale ja wybralem inna droge. Od poczatku poszedlem w spolerowanie plastikow (jako jeden z pierwszych na forum), co mnie w 100% zadowala. Czern w polysku swietnie wyglada, jest praktyczna i pasuje klimatem do obecnego wnetrza. Aporpo, w ramach sportu godzinke przed spaniem opanowalem ostatni z elementow, ktory brakowal do INDIVIDUAL BLACK DEKOROW
 . Mianowicie raczke pasazera:
. Mianowicie raczke pasazera:INDIVIDUAL BLACK rąsia z jedynym niepowtarzalnym BLACK PEARL dekorem
 :
 : 

czekam na efekt końcowy bo na pewno będzie grubooo
 czekam na efekt końcowy bo na pewno będzie grubooo