[MK3] Variant GTD by suchy__22__ >> ARL
Moderator: G0 Karcio
- Pasztet100
- Gadatliwa bestia
MK3 variant 1.9 GTD by suchy22
Ładne kombi suchy bardzo mi sie podoba to, że zabrałeś sie za czyszczenie środka...wielki plus dla Ciebie. Czystość musi być w naszych MK3
A kiedy bedzie gleba?? Halogeny też wyszły super, daj fotki jak przyciemnisz blendy i kierunki
Dbaj o niego... Powodzenia w dalszych modach
A kiedy bedzie gleba?? Halogeny też wyszły super, daj fotki jak przyciemnisz blendy i kierunki
Dbaj o niego... Powodzenia w dalszych modach
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455296" onclick="window.open(this.href);return false;
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
suchy__22__,
Nie sprzedawaj tego
Szkoda,ladny modelek,zadbany!!!
Nie sprzedawaj tego
Szkoda,ladny modelek,zadbany!!!
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
BBI Squad
- Pasztet100
- Gadatliwa bestia
Hmm...ja bym sie zastanowił zanim bym go sprzedał...Ładny i zadbany Ale zrobisz jak uważasz suchy
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
kurde już mam tak zamotane w głowie z tą sprzedaża że szok komu znajomemu nie powiem że simek idzie na sprzedaż to mnie opierdziela hehe
bocian19 w moje ręce wpadł 4 lata temu od tamtej pory dbam o niego jak moge, gdzie nim nie pojade to sie kazdy pyta czy na sprzedaż, żadnego remontu silnika, a przez te lata zrobiłem nim ponad 10tys km szkoda mi go ale co zrobisz miałem jechać za granice w wakacje na miesiac dwa przywieźć pare tysi, kupic jakieś ładne koło do golfa, gwint i doprowadzić blacharke do wzorowego stanu i chyba nic z tego wyjazdu nie bedzie i tak własnie planuje simka sprzedać bedzie na gwint przynajmniej ale ciągle to rozważam
Powracając do Goferka
dzisiaj zdołałem wymodzić:
-czerwone paski
-znaczki w czarnym macie
od razu sorki za jakość tak to jest jak się mikrofalówka zdjęcia robi
nie mam nawet zdjęc w trakcie prac bo nie było czasu za bardzo a i akumulatorki mi padły w aparacie, te zdjecia śa z tel
będzie więcej fot w dzień
bocian19 w moje ręce wpadł 4 lata temu od tamtej pory dbam o niego jak moge, gdzie nim nie pojade to sie kazdy pyta czy na sprzedaż, żadnego remontu silnika, a przez te lata zrobiłem nim ponad 10tys km szkoda mi go ale co zrobisz miałem jechać za granice w wakacje na miesiac dwa przywieźć pare tysi, kupic jakieś ładne koło do golfa, gwint i doprowadzić blacharke do wzorowego stanu i chyba nic z tego wyjazdu nie bedzie i tak własnie planuje simka sprzedać bedzie na gwint przynajmniej ale ciągle to rozważam
Powracając do Goferka
dzisiaj zdołałem wymodzić:
-czerwone paski
-znaczki w czarnym macie
od razu sorki za jakość tak to jest jak się mikrofalówka zdjęcia robi
nie mam nawet zdjęc w trakcie prac bo nie było czasu za bardzo a i akumulatorki mi padły w aparacie, te zdjecia śa z tel
będzie więcej fot w dzień
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=455296" onclick="window.open(this.href);return false;
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
suchy__22__,
Ladnie te paseczki wyszly
Simka nie sprzedawaj!!!
Ladnie te paseczki wyszly
Simka nie sprzedawaj!!!
Moj mk3 VARIA(N)T
BBI Squad
BBI Squad
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
Nom nawet fajnie wyszło :)nie głupio na tym kolorze wygląda a z Simkiem zobaczę jak to będzie
Super się prezentuje Tylko zrób jakieś foty w całej okazałości a nie w garażu po kawałku
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
Już pokazuje fotki w całości
a tutaj już bez kierunków i blend jutro będą fotki jak teraz front wygląda wyszło jak wyszło z dalszej odleglosci jest ładnie, ale przyjzeć się z bliska no to coż nie ma szału blendy w nie najlepszym stanie, widac pęknięcia na plastiku i ogólnie pasowało by to poprawić zeby było ładnie gładko a jak nie to kupie już gotowe dymione i będzie problem z głowy
a w tle kolejny VAG na podwórku polówka dziadka rocznik 90 albo 91
a tutaj już bez kierunków i blend jutro będą fotki jak teraz front wygląda wyszło jak wyszło z dalszej odleglosci jest ładnie, ale przyjzeć się z bliska no to coż nie ma szału blendy w nie najlepszym stanie, widac pęknięcia na plastiku i ogólnie pasowało by to poprawić zeby było ładnie gładko a jak nie to kupie już gotowe dymione i będzie problem z głowy
a w tle kolejny VAG na podwórku polówka dziadka rocznik 90 albo 91
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
suchy__22__,
2 rzeczy... juz pewnie wiesz ze jestem spostrzegawczy...
Powiedz mi co to za czarna plama na blotniku i gdzie sa listwy maskujace na progi??
2 rzeczy... juz pewnie wiesz ze jestem spostrzegawczy...
Powiedz mi co to za czarna plama na blotniku i gdzie sa listwy maskujace na progi??
Moj mk3 VARIA(N)T
BBI Squad
BBI Squad
- suchy__22__
- Green Bottle MK3
Jak juz mówiłem blacharka jest do ogarnięcia... czarna plama nie jest tylko na błotniku trzeba to zrobic jak najszybciej ale cóż zrobisz narazie nie ma możliwości zaprowadzenia Goferka do lakiernika ale jak tylko będzie taka możliwość to to będzie priorytetem..
Listw maskujących na progi szukam ale nie mogę nigdzie znaleźć, w ofertach specjalnych napisałem o te nakładki w kilku tematach ale narazie cisza
Listw maskujących na progi szukam ale nie mogę nigdzie znaleźć, w ofertach specjalnych napisałem o te nakładki w kilku tematach ale narazie cisza
ladnie sie variancik prezentuje.....
MOJ VW VARIANT VR6
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=428128" onclick="window.open(this.href);return false;
Z tymi listwami to jest cyrk, praktycznie nie do dostania, ja kupowalem w ASO i warto bylo dac te pieniadze.
Tak samo nigdzie nie moglem dostac tylnego lewego sierpa wiec zamowilem wczoraj w VW
Tak samo nigdzie nie moglem dostac tylnego lewego sierpa wiec zamowilem wczoraj w VW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;