[mk4] .:Race Variant // 220ps 454Nm
Moderator: G0 Karcio
[Golf IV Variant] GTi style.. // 69% // SWAPownia..
Nowa suszarka - Garrett GTB1756VK
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
ŻuReK, jak ją chcecie rozwiązać problem ze sterowaniem? Podciśnienie czy elektronika?
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Odradza elektroniczne rozwiązanie !! tylko podciśnienie
pavo71, ale dlaczego? Może ktoś to ogarnie inaczej niż EVO u Ciebie? Wiem, że się da
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bo działa tak samo dobrze elektrycznie jak i podciśnienie a taki sterownik jak sie zesssrra to nie tania zabawka
pavo71, elektronicznie jest o wiele szybsze niż na podciśnieniach
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [Golf IV Variant] GTi style.. // 69% // SWAPownia..
Już nie udowodniono i sprawdzonoPELE pisze:pavo71, elektronicznie jest o wiele szybsze niż na podciśnieniach
pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowało dawaj link
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Evo robił testy jest gdzies filmik jak działa moj sterownik
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowało dawaj link
elektronika w zmianach pozycji jest wolniejsza od podcisnienia przez to turbo bylo stabilniejsze w korektach cisnienia- mniejsze wachania cisnienia
na podcisnieniu mozna uzyskac juz to samo - elektronika w zwiazku z tym nie jest juz tak atrakcyjna biorac pod uwage awaryjnosc przekladni
WATPIE BY JAKIKOLWIEK INNY POLSKI TUNER zrobil edc15 na elektronicznym sterowniku VNT przez okres kilku najblizszych lat.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
ŻuReK, NA jaki wynik liczysz?
Dobrze wiedzieć......evolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowało dawaj link
elektronika w zmianach pozycji jest wolniejsza od podcisnienia przez to turbo bylo stabilniejsze w korektach cisnienia- mniejsze wachania cisnienia
na podcisnieniu mozna uzyskac juz to samo - elektronika w zwiazku z tym nie jest juz tak atrakcyjna biorac pod uwage awaryjnosc przekladni
WATPIE BY JAKIKOLWIEK INNY POLSKI TUNER zrobil edc15 na elektronicznym sterowniku VNT przez okres kilku najblizszych lat.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
widocznie popełnili "harakiri" bo co najmniej 2 auta znam na elektronice i sobie radzą, rzekłbym nawet bardzoevolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowało dawaj link
Dokładnie, miałem to samo pisać, nie ujmując Twojej osobie Jacku znam już projekty latające na elektronice i radzące sobie bardzo dobrze Jest kilku takich w PL którzy to ogarniają od pewnego czasu
Kończymy tą dyskusję nie do końca związaną z autem kolegi Żurka. EOT please
ŻuReK, próbujcie to ogarnąć na elektronice, trzymam kciuki
Kończymy tą dyskusję nie do końca związaną z autem kolegi Żurka. EOT please
ŻuReK, próbujcie to ogarnąć na elektronice, trzymam kciuki
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
na edc15p??? to ze jezdza na elektronice to wiem ale nie w edc15pHanys_997 pisze:widocznie popełnili "harakiri" bo co najmniej 2 auta znam na elektronice i sobie radzą, rzekłbym nawet bardzoevolution pisze:pavo ma racje prawie. elektronika nie byla szybsza ale dawala szybsze wstawanie turboPELE pisze:pavo71, gdzie bo aż mnie to zaintrygowało dawaj link
pomijajac to ze chcialbym wkoncu zobaczec opis chociaz jednego dzialajacego projektu na edc15 z VK z innej niz moja reki
i zeby nie bylo mowie tu o takim sterowniku:[youtube][/youtube]
nie o takim z brd kkk
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT